Jdi na obsah Jdi na menu
 


My a svět

Příspěvky

Ježíš - O lásce Stvořitelově a sebelásce lidských bytostí v procesu vývoje lidské společnosti

6. 4. 2017

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

Drahý, rád, velmi rád, opět za tebou přicházím. Přicházím za tebou na vlnách Stvořitelovy lásky, kterou tě zahaluji a naplňuji Vnímej její barvy, její krásu, její lahodnost, harmonii. Jsou to energie tak čisté, jak jen mohou pro člověka vaší skutečnosti být zobrazeny. Jste v určitém stupni vašeho vývoje a jen do úrovně tohoto stupně rozumíte řeči energií, jen do této úrovně jste schopni vnitřně tyto energie pojmout, uchopit, vstřebat a vnímat, vědět, cítit z nich to jejich poselství, a jak vyjadřují aspekty Stvořitele. A vy, když je pak uchopíte, jste schopni ve své realitě, fyzické realitě, přinášet různé obrazy a zhmotnění těchto aspektů Stvořitelovy lásky. A je zcela lhostejno, jakým způsobem tak učiníte. Zda vás to povede k napsání krásné hudby, nebo slov k té hudbě nebo jen nějaké básně nebo namalujete obraz či vytvořit jiné umělecké dílo nebo tuto energii vložíte do myšlenek, které mohou oslovit určité, třeba ii větší množství lidí a následně pak něco ve vaší lidské společnosti změnit.

 

KDO JSOU HVĚZDNÉ DUŠE?

8. 3. 2017

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

Tyto duše přišly na Zem splnit konkrétní úkol. Jejich pravým domovem jsou vzdálené končiny Vesmíru. Na Zemi se mnohokrát nevtělují, neboť základní cesta jejich zkušenosti vede na jiné planety. Většina z nich se podílí na pomoci lidstvu, ačkoli bývají uzavřené, někdy i samotářské a někdy buřičské. Můžeme je najít mezi psychology, lékaři, astrology, lidmi vybavenými extrasenzorickými schopnostmi, učiteli, novináři, spisovateli, politiky a jinými zástupci profesí společenské sféry.

 

Návrat ztracené části duše

6. 3. 2017

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

Existuje přesvědčení, že pokaždé, když utrpíme větší emocionální nebo fyzické trauma, opustí část naší duše tělo, abychom přežili traumatizující zkušenosti. Definicí duše rozumím podstatu naší životní síly, esenciální součást vitality, jež nás udržuje při životě a v rozkvětu.
– Sandra Ingerman, autor Návratu ztracené části duše

 

Jeshua - Věčné světlo Univerza

27. 2. 2017

| Komentářů: 91

| Rubrika: My a svět

Jeshua prostřednictvím Pamely

Drazí přátelé,,
hovořím já, Jeshua. Všechny vás hluboce miluji. Prosím, vnímejte mou energii kolem sebe tak, jak každého z Vás vítám. Hluboce vás ctím.
Jak mi otevíráte své srdce, pamatujte, že já jsem uvnitř něj. Když mě rozpoznáte na své nejhlubší úrovni, rozpoznáte svou vlastní esenci, což je to nejčistší světlo. Jste věčným světlem a z něj je vytvořen celý vesmír. Někteří z vás vnímají, jak toto světlo září z mých očí nebo z očí jiného učitele. Jsem tu však, abych vám připomněl, že toto světlo je stejně tak vaše. Je mou nejhlubší touhou, abyste vnímali a zažívali svou vlastní velikost a vnitřní světlo. To je to, co změní svět, který změnu potřebuje. Jste tu, abyste ji udělali, to však můžete učinit jedině, když skutečně důvěřujete, věříte tomu, kdo jste. To může být obtížná věc, pakliže jste vychováváni ideály, které vám říkají, že nejste dost dobří takoví, jací jste. Pro mnohé z vás se váš přirozený život a vědění, vaše intuice, zahalily, jak jste procházeli dětstvím a rostli.

 

Antalii: Kódy Nové Země

20. 2. 2017

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

Kódy Nové Země jsou paradoxně kódy „Země staré“, ve smyslu původní zemské matrice. Té čisté, nezatížené programy, kde nejsou žádné nemoci, karma, škodlivé záření apod. Je to Ráj a klíčem k tomu Ráji jsme my.

 

Plejádské světelné komory

3. 2. 2017

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

Světelné komory obklopují celé vaše tělo a auru různými barvami, frekvencemi a světlem, přičemž každá komora slouží k uzdravení a duchovnímu mistrovství. Tyto komory se užívaly v Atlantidě a Egyptě k vyrovnání energie, duchovnímu zapojení a vyléčení a za účelem zasvěcení. Aby jedinec mohl přijmout komorovou terapii, stačilo jen, aby vešel do komory, lehl si na připravené lůžko a uvolnil se. Každá komora má svou jedinečnou energetickou mřížku a konkrétní účel. Je třeba vaši duši léčit jemně. Po odbourání starých bloků se můžete cítit měkcí, otevření a milující. 

 

PŘEKRAČOVÁNÍ DUALITY

24. 1. 2017

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

Naše duše přišly na tuto Planetu Zem, kde mohou zažívat Dualitu. A že ji také velmi silně prožíváme! Valí se to ze všech stran. Jenže, ono se dá “snadno” z té Duality vystoupit. Není to o tom, abychom ji zrušili, abychom zažívali jen tu jednu stranu mince, kterou obecně pokládáme za tu příjemnější, lepší, spirituálnější, atd. Není to o tom, že projdeme do nějaké dimenze, kde najednou zmizí. Mysl a ego to umí velmi šikovně. :-)

 

JAK FUNGUJE INFORMAČNÍ SÍŤ VESMÍRU VE SPOJITOSTI S NAŠÍM TĚLEM

24. 10. 2016

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

Vesmír je protkán univerzální informační sítí, kterou můžeme přirovnat k pavučině upředené do nejkrásnějších a souznějících posvátných geometrických vzorů. Jejich spojnicí je frekvence lásky – společný jazyk Vesmíru, který se šíří v podobě energetických vln celým Univerzem. Rozprostřený závoj neviditelných, vzájemně propojených poledníků nás vyzývá ke skutečnému, divokému, vášnivému a inspirativnímu tanci společně podle pravidel Zdroje.

 

Vzkaz pro Evropu od peruánského šamana Dona Sergia

17. 10. 2016

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

Přepis audio záznamu z úvodu léčebné meditace, která se uskutečnila 10.10.2016 v Praze. Z  jazyka kečua překládal Petr Chobot.

Všechny vás tady vítám, kteří jste sem přišly. Jsem tady z toho důvodu, protože jsem měl vizi a v té vizi se stále opakovalo totéž, že je nutné přinést sem opět harmonii, přinést sem sílu.

 

Kryon: Fundamentální fraktál

14. 10. 2016

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

Tento živý channeling byl přijat v Hot Springs v Arkansasu, 11. dubna 2016

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby. Přejeme si na okamžik uctít dnešní a včerejší učení, které bylo představeno na tomto místě [mluví o prezentaci během konference].