Jdi na obsah Jdi na menu
 


Články administrátora

Příspěvky

Nulové potenciály času aneb co přijde v roce 2020

5. 1. 2020

| Komentářů: 35

| Rubrika: Články administrátora

Zdravím moji drazí. Tak jsem se rozhodla vám něco napsat.

Dnes večer jsem publikovala na svůj FB profil článek vyvolávající rozporuplné reakce. Toto spolu s dalšími zhlédnutými videy mě donutilo se zamyslet nad naším přijímáním roku 2020, který se dle astrologie, numerologie a změn Schumannovy rezonance zdá být skutečně unikátním revolučním rokem.

Energie roku 2020 začaly působit již začátkem prosince, přičemž vyvolaly neshody ve vztazích, lehké chřipky a další příznaky silné transformace. Pak 29.12.2019 se na nás spustila vlna světla, která prudce vychýlila hodnoty Schumannovy rezonance. A na internetu se začaly objevovat příslušně se vyjadřující články. A tak jsem se rozhodla otevřeně vám napsat něco o našem podvědomí a nulových/nekonečných potenciálech změny, kterou všichni vnímáme pro rok 2020.

 

Samael: I mimozemšťané mají občas svoje problémy

23. 8. 2019

| Komentářů: 0

| Rubrika: Články administrátora

Zdravím lidi. Ráda bych se s vámi dneska podělila o svůj pondělní zážitek s UFO.

Cca v 22 hodin večer jsem šla zavřít dveře na svoji nekrytou terasu a hle mrkla na mě hvězda. To mi přišlo divný, protože hvězdy na lidi neblikají, tak jsem si došla pro brýle. To víte, už jsem taky trochu krátkozraká a podívala jsem se líp.

No a to, co jsem viděla, mě docela pobavilo. Nad centrem Turnova, kde hvězdy ani za jasného počasí nejsou vidět, byl krásně vyobrazený velký vůz a ještě dvě další souhvězdí. Byly vidět naprosto jasně a zřetelně a jejich hvězdy nápadně blikaly. Tak jsem si říkala: Jo hoši, jste fakt nenápadný.

 

Samael: Další známky pozvolného odhalování existence mimozemských ras

21. 3. 2019

| Komentářů: 1

| Rubrika: Články administrátora

V tomto článku navazuji na svůj článek „UFO a současné energie“. 

Chtěla bych vás zde upozornit na další známky postupného odhalování mimozemské existence, které lze v současnosti najít na History channelu. Jedná se o pořady „Vetřelci dávnověku“, který již běží delší dobu a „Lovci UFO“, na jehož díly jsem narazila teprve nedávno. V Rusku byly také natočeny díly seriálu „Země: Území záhad“, který odvysílala Prima ZOOM. Podobně na ZOOMu šlo zhlédnout i díly seriálu „Odhalení – Mimozemské spisy“. Musím také připomenout výborný seriál „Detektor“, který natočila ČT.

 

Samael: Za stav této civilizace jsou především zodpovědní lidé z této civilizace

12. 2. 2019

| Komentářů: 0

| Rubrika: Články administrátora

Zdravím moji drazí,

Právě jsem dočetla několik článků z blíže nejmenovaného blogu, kde autor má neustálou tendenci energeticky bojovat s entitami, které zve Archony.

Nepopírám, že v tomto světě vládnou účelně duše, které popírají existenci světla nebo dobra, nebo čehokoli pozitivního. Ekonomický systém západního světa je účelně postaven tak, aby z člověka vyždímal co nejvíce jeho energie a převedl ji na peníze. Skrze tento převod pak lze shromažďovat bohatství, ovládat jiné lidi a řídit byrokratické systémy jako je stát, banky a tak podobně.

 

Samael: Vstup do Nové Galaxie

20. 12. 2018

| Komentářů: 0

| Rubrika: Články administrátora

Drazí, dovolte mi pohovořit o galaxii, do které v tomto desetiletí skrze časové okno 2012-2013 vstupujeme. Někteří channeleři ji již dříve nazvali podobně jako Galaktické federace Galaxií Zlaté růže. Jedná se o období galaxie trvající 980 miliard let (převedeno na pozemskou časovou linii), které se však vzhledem k situaci Země snažíme snížit na mnohem kratší dobu. Proč?

 

Samael: Naše Duchovní Mistrovství je součástí nového paradigmatu

21. 9. 2018

| Komentářů: 0

| Rubrika: Články administrátora

Drazí přátelé nacházíme se teď ve velmi náročných nicméně klíčových letech transformace lidstva na Zemi. Čím dál tím víc lidí prochází výraznými změnami ve svém životě a někteří to zvládají lépe a někteří hůře.

Mezi chováním svých klientů jsem si všimla jedné zajímavé věci. Na moje popudy typu: Vy také budete vykonávat duchovní práci. Měl/měla byste se naučit používat svoji duchovní sílu. – klienti reagují překvapeným způsobem typu: Já? Vždyť já nic neumím!

Drazí přátelé, MY VŠICHNI JSME A BUDEME NOVÝMI DUCHOVNÍMI MISTRY OBÝVAJÍCÍMI TUTO PLANETU!

 

Práva planety Země

17. 8. 2018

| Komentářů: 0

| Rubrika: Články administrátora

Země je živá. Doufám, že už to došlo každému rozumnému člověku. Dokonce i někteří vědci už to začínají tvrdit ve své teorii Gaia (viz. https://cs.wikipedia.org/wiki/Teorie_Gaia).

 

Strašidla současného světa

3. 8. 2018

| Komentářů: 1

| Rubrika: Články administrátora

Jak občas pročítám jednotlivé články na alternativních médiích, dochází mi rozdílnost v myšlení jednotlivých obrozujících se lidí. Internetem se paralelně k pozitivním správám šíří i alarmující zprávy o negativních frakcích ovládající lidskou společnost, zprávy o novém světovém řádu, alarmující politické situaci ve světě atd. atd.

 

Indigová generace

27. 7. 2018

| Komentářů: 0

| Rubrika: Články administrátora

Čím víc sleduji nové a novější tváře, které se objevují na webech související s ezoterikou, transformací a začínající bio-kulturou, uvědomují si, že jinakost, která se projevuje u některých jedinců v mé generaci, se týká mnohem většího počtu lidí, než se před rokem 2012 zdálo. Je to jako by praskl pytel s mladými lidmi ve věku mezi 25 až 35 let, kteří v letech 2000 až 2012 prošli určitými změnami názorů a teď začínají být duchovně aktivní i v rámci služeb dalším lidem.

 

Mimozemská invaze již probíhá

6. 6. 2018

| Komentářů: 0

| Rubrika: Články administrátora

 Ahoj všichni.

Zase jednou vás zdravím. Dlouho jsem nic nepsala, protože jsem si před několika lety v jednom okamžiku svého duchovního vývoje uvědomila, že důležité není o životě jenom číst nebo psát. Důležité je život žít. Skutečným smyslem života je život sám.