Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vzkaz pro Evropu od peruánského šamana Dona Sergia

17. 10. 2016

Přepis audio záznamu z úvodu léčebné meditace, která se uskutečnila 10.10.2016 v Praze. Z  jazyka kečua překládal Petr Chobot.

Všechny vás tady vítám, kteří jste sem přišly. Jsem tady z toho důvodu, protože jsem měl vizi a v té vizi se stále opakovalo totéž, že je nutné přinést sem opět harmonii, přinést sem sílu.

Jsem tady v podstatě z toho důvodu, že na silových místech v Peru, kde jsem v současné době pracoval, jsem zachycoval informaci, že je třeba jet do Evropy. Vrátit se do Evropy (Don Sergio navštívil Evropu v roce 2012), protože Evropa je ohrožená a je třeba nějakým způsobem tady zvýšit vibraci. Vyčistit prostor a přinést v podstatě každému člověku ochranu a je to vlastně jakýsi vzkaz od bytostí Apu. V naší představě jsou to bytosti světla.

sergio1

V současné době určité síly rozpoutaly války na této planetě a nic z toho není náhodné. Vcházíme teď do určité nové etapy vývoje celého lidstva a v současné době dochází k obrovským změnám a ještě bude docházet, ale my můžeme toto období využít vlastně i k tomu pozitivnímu, takže není třeba se tohoto jenom bát a teď vlastně skrze tu práci, která se tady uskuteční, každý z vás kteří tady jste získá velice silnou ochranu. Každý z vás získá v sobě probuzení jakoby určité síly a bude schopný se zbavit různých svých omezení a problémů.

Takže v podstatě to období, které teď přišlo, my jsme na něj byly připravováni našimi předky. Čekaly jsme, že to přijde. Celá planeta je v současnosti v obrovském ohrožení a zároveň je v procesu veliké transformace. Ta práce, kterou budeme tady dělat, tak je vlastně něco co je předáváno po tisíce let od našich předků a bude to spočívat v tom, že jak tu budeme pracovat může dojít k proměnám vaší DNA. Může se změnit zcela váš život, velice silně se může změnit váš život každého z vás kdo tady jste, protože použijeme velice mocné technologie, napojíme se na slunce, napojíme se také na kosmické zdroje energie, na Matku Zemi a použijeme určité energie, které tímto způsobem máme k dispozici k vaší transformaci, k vaší transmutaci. Můžete se rozpomenout na své reinkarnace během té práce. Je to prostě velká změna, ke které tady u každého z vás může dojít.

Základem všeho je vědomí, neexistuje nic kromě vědomí.

V podstatě lidé, kteří mají možnost vidět do budoucnosti a vidět současnou situaci tak vidíme co se děje a tato doba je naprosto klíčová. Určité síly připravují militarizaci téhle planety, změny společenského řádu a v podstatě takové změny, které mohou být velice ohraničující pro lidi a všechno to co se teď děje není náhoda a směřuje to, jeto určitý plán těchto sil. A ve skutečnosti je to zároveň výzva, protože my teď můžeme osobním vývojem toto vše změnit. Není teď nic důležitějšího než aby každý z vás byl dostatečně silný a pak může vytvořit takovou societu, můžete vytvořit takovou společnost, která tomuto může zcela zabránit.

Je důležité, protože celá Evropa je teď v obrovském ohrožení aby jste obnovili svůj vnitřní kontakt se stromy, s lesy, s jezery, s vodou, se zemí a je důležité aby jste tímto spojením s rostlinami si uvědomili posvátnost toho prostoru, ve kterém se nacházíte a ochránili ten prostor. A k tomu je nutné meditovat, Evropu je možné ochránit meditacemi, je možné ji zachránit. Takže je důležité meditovat, je důležité obnovit spojení s přírodou.

V současné době je třeba probudit určitou síť, určitých energetických center na planetě. Don Sergio obnovuje tato silová místa v Jižní Americe na celém kontinentu. Ale je nutné tato silová místa zapnout v Egyptě, v Číně, na Sibiři a také v Indii. Je to prostě celoplanetární síť a v současné době je třeba si vzpomenout na moudrost našich dávných předků. To je přesně ta současná doba.

A pokud v současné době skutečně se jakoby do toho dáme, pokud obnovíme tuto síť, pokud každý bude na sobě pracovat, obnovíme spojení s přírodou tak naše budoucnost je naprosto skvělá a nemáte se nikdo čeho bát.

Planeta je živý systém, je to živá bytost, je velice úzce spojená s našimi energetickými centry, které každý z nás má v sobě. Stav těchto center u každého z nás se odráží ve stavu celého světa,  takže každý z nás, každý z vás, kdo tady teď jste, jste odpovědný za stav celého světa. Všechno je propojené, tento svět vytváří jeden jediný celistvý systém a každý z nás vytváří tento svět.

To čemu bílí lidé říkají mystika nebo magie jsou skutečné síly. Je to věda, kterou my používáme už strašně dlouho. A tyto věci skutečně fungují, u každého z vás je možné teď během té práce která se bude dělat odstranit jakoukoliv nemoc, je možné vás vyléčit. Pokud se teď napojíte na ten proces je možné každého z vás úplně vyléčit, zbavit vás jakékoliv choroby.

Takže Evropa je pod obrovskou ochranou, jsou bytosti vy by jste jim říkali asi Archandělé, my jim říkáme Apu . Jsou to v podstatě bytosti kosmu, jsou z vesmíru, jsou bytosti světla. A Evropa má zvláštní funkci, Evropa se musí starat o kontinenty, které jsou chudé a musí vlastně fungovat jako jakési řídící centrum celé planety, a v současné době my vidíme, že v tomto světě se chystají obrovské změny. Nástrojem těch sil, které se snaží zavést na Zemi kontrolu a vytvořit další války je islám. A do budoucna vidíme, že je velice ohrožený stát Izrael. Nuže pokud necháme to, aby se to vyvíjelo tak jak se to teď vyvíjí tak to bude nesmírně špatné do budoucna a Evropa ztratí svoji roli, ale tu roli musí mít a pořád ještě má Evropa velikou ochranu ze shora. A my teď uděláme všechno pro to aby ta ochrana byla ještě víc zesílena.

Ochráníme Prahu.

Ochráníme Matku Zemi.

A tímto způsobem můžeme ochránit celou sluneční soustavu.

Je čas aby na této planetě zvítězilo dobro a tato planeta je určena proto abychom se na ní vyvíjeli a aby zde zavládlo konečně dobro.

Obnovíme – oživíme naši nejhlubší podstatu a obnovíme a probudíme naši hadí sílu, a vnitřní podstatu člověka.

A propojíme se každý na zdroje kosmické energie.

Děkuji za pozornost.

Dokončení po meditacích.

Udělali jsme tady hodně práce tak jak jsem to mohl vidět. Bytosti Apu a Virakočové nám maximálně pomohli. Každý z vás (účastníci meditace) má v podstatě před sebou zcela nový život, už se nemáte na co vymlouvat. Jsem velice rád že jsem opět v Praze, horní svět, svět andělských a světelných bytostí je velice silně spojen s tímto městem. A Matka Země si doslova hýčká na svém těle vás tady tuto oblast. Získal jsem svolení zvednout vibrace této oblasti, této země. Otevřela se tady jakási brána během té práce a vaše energetická centra čakry se během té práce velice silně otevřela a to souvisí také s otevřením a změnou tohoto prostoru ve kterém žijete. Ochranná jemná energie ve Vás zůstává.

 

 

S Donem Sergiem je možné se setkat v těchto městech na akcích níže uvedených.

Více informací naleznete na www.petr-chobot.eu a https://www.facebook.com/PetrChobotBiologTerapeut

 

Název akce Začátek akce
Konec akce
Místo konání Přihlášení
       
Léčebná med se Sergiemi 12.10.st v 17h Chomutov SH Březenecká 4704 akce.chomutov@gmail.com
Léčebná med se Sergiemi 13.10.čt v 17h Rožnov Synot Tip Hall Pod strání 2834 iac.roznov@gmail.com
Léčebná med se Sergiemi 14.10.pá. v 17h Bratislava TJ Slávia Právnik Tematinská 5 Draždiak zemanova1@post.sk
Seminář se Sergiem 15-16.10.so-ne Banská Bystrica SH Trieda SNP 54OBSAZENO zemanova1@post.sk
Léčebná med se Sergiemi 17.10.po. v 17h Žilina SH Za plovárnou 1 zuzana@zuzkaslavisty.sk
Léčebná med se Sergiem 18.10.út. v 17h Ostrava SH Hrušovská 15/2953 – Velká hala meditacePCH.ov@seznam.cz
Léčebná med se Sergiem 19.10.st. v 17h Olomouc SH Čajkarena Čajkovského9 mitral@gmail.com
Léčebná med se Sergiem 20.10.čt. v 17h Brno SH Sprint Sportovní 2a tenisová hala nadeje-2012@seznam.cz
Rituál-hojnost se Sergiem 21.10.pá v 17h Brno SH Sprint Sportovní 2a tenisová hala nadeje-2012@seznam.cz
Seminář se Sergiem 22-23.10.so-ne Bystřice pod Hostýnem SH SušilOBSAZENO caitania@seznam.cz
Léčebná med se Sergiem 24.10.po. v 17h Hradec Králové SH V.Nejedlého 1216 vltavalabe@gmail.com
Léčebná med se Sergiem 25.10.út. v 17h Plzeň HBC Žlutická 1a Bela.N@seznam.cz
Léčebná med se Sergiem 26.10.st. v 17h České Budějovice SH Třebízského 1 m.augsbergerova@gmail.com
Léčebná med se Sergiem 27.10.čt. v 17h Jablonec SH U Přehrady 20 vltavalabe@gmail.com
Léčebná med se Sergiem 28.10.pá v 17h Praha SH Vinohrady Polská 1 vltavalabe@gmail.com
Seminář se Sergiem 29-30.10.so-ne Praha SH Vinohrady Polská 1 vltavalabe@gmail.com
Expedice Peru 2. 11. – 15. 11. infinite-life.eu expediceperu@gmail.com
Expedice Peru 18. 11. – 1. 12. infinite-life.eu expediceperu@gmail.com
Expedice Peru 5. 12. – 18. 12. infinite-life.eu expediceperu@gmail.com

 

Zdroj: http://cestyksobe.cz/vzkaz-pro-evropu-od-peruanskeho-samana-dona-sergia/15040

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář