Jdi na obsah Jdi na menu
 


My a svět

Příspěvky

Synchronicita aneb sladěnost okolností

6. 11. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

Nedokázal jsem donedávna bezezbytku pochopit význam slova synchronicita. Před pár dny jsem měl tu čest. Nyní synchronicitu přirovnávám k bohu samotnému. Je to přesně načasované sladění okolností, které utvářejí život samotný.
Má vlastní zkušenost je natolik osobní a detailní, že se zdráhám přepsat ji tak jak se stala. Musel bych uvádět některé informace, díky kterým bych se mohl dostat do jistých tahanic. Mohly by být bohužel využity proti mně. To je jistá nevýhoda uvedení své skutečné totožnosti. Nicméně se vynasnažím vám předat bezezbytku informace, které ke mně přišly.
 

Láskyplné Zdělení ze Srdíčka

14. 10. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

 

Ve svém srdíčku sem vycítil a napsal toto zdělění

Ahoj, je velmi Důležité jak si vytvořit láskyplný postoj k lidem je velice potřebné rozvinout v sobě lásku k lidem a to ke všem bez rozdílů, je to vnitřní pocit v srdci který tě posouvá blíž k lidem, ale vždy v dané situaci má člověk jednat a rozhodovat se s pozice nitra, INTUICE, večšina Duchovních učitelů si prošlo v určité částí svého života životní cestou nějakého utrpení především psychického nebo na úrovní emocí a teprve pak se jejich život proměnil a začali kráčet směrem k osvícení, A je to vnitřní změna která je potřebná aby se náš život proměnil - - své pocity ze srdce a lásku která žije v tobě a touží se sdílet v srdcích jiných lidí,

 

K zamyšlení

4. 10. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

„Všechny věci jsou Jedno. Existuje jen Jedna věc, a všechno je součástí té jediné věci, která je. Tahle jediná věc dostala už mnoho jmen. Nazývali ji životem. Nazývali ji esenciální podstatou. nazývali ji „energií“. Nazývali ji Alláhem, Brahmou, božstvem, Elohim, Bohem, Jehovou a mnoha dalšími názvy. je jedno, jaké jméno k tomu připojíte. Je to to jediné, co je, a vy jste jeho součástí. Právě proto, že jste jeho nedílnou součástí, je jedině přirozené, že to, po čem toužíte svou duší, je zároveň tím, po čem ve svém jádru touží Jednota.

 

Duchovní probuzení a náš současný život

9. 9. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

Existuje jeden hlavní úkol, který jako duše máme a který dříve nebo později všichni splníme. Tímto úkolem duše je (a je to také důvod, proč si procházíme různými inkarnacemi) pomocí vlastních zkušeností dojít k poznání (osvícení, jestli chcete). Protože se ale během inkarnací občas dostaneme do situací, které v danou chvíli nedokážeme pochopit, vytváříme si tzv. karmu, která se stává druhotným úkolem duše. Pochopením nepochopeného dojít k onomu poznání. Co je ale naším úkolem zde na Zemi? Co je úkolem našeho fyzického těla?
 

Leila Lee: Nová skutečnost člověka

15. 7. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

Přijmi sebe sama takového, jaký opravdu jsi. Raduj se ze svého přijetí a pak jej nechej odejít... to co zůstane je tvým opravdovým já... vše ostatní pomijí...

 

Deset příznaků, že jste na konci své energetické cesty

15. 5. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

Milí moji,

tento příspěvek  zcela vystihuje proces, kterým nyní procházím – pocit, že mému životu došel benzín, mám již nějakou dobu. Donedávna jsem s tímto pocitem pořád bojovala. Něco takového se mi přece nemůže stát, vždyť jsem si splnila sen, odešla po mnoha letech z banky, zařídila si terapeutickou praxi, děti mám dospělé, báječné a samostatné, manžel je hodný člověk, který mě ve všem podporuje, tak proč se cítím odpojená od života, chybí mi radost, nadšení a chuť  něco nového vymýšlet a tvořit? Zdá se, že jsem došla na konec jedné etapy svého života a žádá se po mně změna. Respektive má duše touží po změně, nastává čas vydat se novou cestou.

 

Poznejte svůj potenciál

2. 5. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

Jeden z největších strachů, na kterém smrtelní lidští tvorové lpí, je, že jejich osobní identita bude ztracena, když uznají, že jsou součástí a jedno se Vším. Buďte ujištěn, že toto se nikdy nestane. Vy se nestanete menšími, ale většími. Protože jste vytvořeni k Božímu obrazu a podobě, máte nekonečný potenciál.

 

Miroslav Zelenka: Transformace společnosti prostřednictvím minisystémů sestávajících z transformačně naladěných lidí

24. 4. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

Snaha řešit problémy současnosti ve prospěch většiny lidí při pohledu na společnost zvenčí vede k orientaci na změnu systému, zejména změnu systému politické a ekonomické moci.
 

Jak vytváříme naši realitu

18. 3. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

Hodně z vás nyní po několik pozemských let mluví o následování svých radostí, jednání na základě potěšení. To je zajisté jen a jen dobře a je to skvělá myšlenka, ale účel není nechat to jen myšlenkou, účel je plně porozumět, proč je to tak stěžejní. Z naší perspektivy to vidíme takto. Co vy nazýváte pocitem radosti, lásky, vzrušení a štěstí je ve skutečnosti překlad vašeho fyzického těla, vibrační energie, která reprezentuje vaše skutečné přirozené já. To jste vy, ta frekvence je to, co jste VY, bytí obrazem stvoření. Takže kdykoliv, kdy se chystáte dělat věci, které vám dají největší možnou radost, nejvíce vášně... Kdykoliv budete jednat na základě těchto věcí, které obsahují tuto energii, budete fungovat tak jako ručička kompasu ukazující přímo na sever vaší specifické frekvence, která byla přímo navržena, aby vám umožnila vytvořit váš život, cestou nejmenšího odporu. To je ten důvod, proč je to tak důležité.

 

Pozvěte vůli Nejvyššího Zdroje do své reality

4. 3. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

Po celé věky a mnoho životů byla povaha Zdroje chybně interpretována jako cosi, co je větší než lidstvo, takže právě Zdroj řídí nebo ovládá to, co se děje ve třetí dimenzi. Takovéto mylné chápání pravé přirozenosti vztahu člověk-Zdroj dovolilo celému lidstvu značně podcenit vlastní síly a povahu i účel své cesty na Zemi. Fráze ,,Buď vůle Tvá“ je tedy též nesprávně používána - ve skutečnosti je modlitbou o opětovné spojení, nikoliv uznáním lidské křehkosti, slabosti, bezmoci či poddanství vůči Božskému Zdroji.