Jdi na obsah Jdi na menu
 


Věci kolem nás

Příspěvky

Arkturiáni – Interdimenzionálna komunikácia

9. 10. 2011

| Komentářů: 0

| Rubrika: Věci kolem nás

Pozdravujeme vás,

Opäť sa stretávame v našom Arkturiánskom Koridore. Vďaka mnohým našim spoločným interdimenzionálnym cestám ste sa naučili začleniť náš Koridor do vášho vedomia. Postupne ste si prestali náš Koridor predstavovať ako niečo od vás vzdialené. Namiesto toho viete, že je súčasťou vášho stále sa rozširujúceho multidimenzionálneho vedomia. A preto by sme vás radi oboznámili s mnohými kvalitami vášho Multidimenzionálneho Vedomia. Najskôr vám povieme o vašej vnútornej schopnosti komunikovať interdimenzionálne.

 

Little Grandmother: Jak přijímat a předávat energii Matky Země

1. 3. 2011

| Komentářů: 0

| Rubrika: Věci kolem nás

  Zdravím vás všechny a děkuji, že jste přišli dnes ráno sem ke mně do Santa Fe. Zdá se, že jsme zde z celého světa, a já jsem velmi vděčná za každého, kdo sem dnes přišel. Už jsem o dlouho přemýšlela, jak to zařídit, abychom se spojili. Takhle to bude určitě dobré, Internet je mocný způsob, jak se celý svět může spojit v modlitbě a meditaci, spojit své energie, abychom doopravdy změnili svět, abychom udělali opravdu dobré skutky. Když budeme společně nabírat energii, tak i velmi mocně zapůsobíme tam, kam ji budeme posílat. Takže tohle je naše příležitost, abychom jako Kmen mnoha barev změnili svět. Tak do toho.

 

Ruské objevy u DNA – neskutečné!

9. 9. 2010

| Komentářů: 2

| Rubrika: Věci kolem nás

 Lidská DNA je biologický internet a v porovnání s tím umělým v mnoha aspektech mnohem dokonalejším. Poslední ruský vědecký výzkum přímo nebo nepřímo vysvětluje fenomény jako jasnovidectví, intuici, spontánní a dálkové léčení, sebeléčbu, afirmační techniky, neobvyklá světla/aury kolem lidí (především kolem spirituálních mistrů), vliv mysli na vzor počasí a mnoho dalších.

 

Viliam Poltikovič: Zážitky z Peru

22. 7. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Věci kolem nás

 Tady to funguje stejně jako u toho Chobota. Jsou to fakt úžasné rozhovory.