Jdi na obsah Jdi na menu
 


Little Grandmother: Jak přijímat a předávat energii Matky Země

1. 3. 2011

 Zdravím vás všechny a děkuji, že jste přišli dnes ráno sem ke mně do Santa Fe. Zdá se, že jsme zde z celého světa, a já jsem velmi vděčná za každého, kdo sem dnes přišel. Už jsem o dlouho přemýšlela, jak to zařídit, abychom se spojili. Takhle to bude určitě dobré, Internet je mocný způsob, jak se celý svět může spojit v modlitbě a meditaci, spojit své energie, abychom doopravdy změnili svět, abychom udělali opravdu dobré skutky. Když budeme společně nabírat energii, tak i velmi mocně zapůsobíme tam, kam ji budeme posílat. Takže tohle je naše příležitost, abychom jako Kmen mnoha barev změnili svět. Tak do toho.

Nejprve si musíme uvědomit, že předtím, než můžeme posílat energii planetě Zemi nebo vodě nebo sobě vzájemně, musí být ta energie soustředěna a musí správně proudit. Takže jak to uděláme, jak překonáme bloky v našem energetickém systému, v našich čakrách? Aby to byla ta nejsilnější energie, jakou můžeme získat, předtím, než ji pošleme ven. Musíme si uvědomit, že energie, která přichází do našeho těla, přichází z Matky Země. Bez její energie by naše tělo nefungovalo. Nefungovalo by, kdyby nám Matka Země nedávala životní energii. Z ní berou energii naše čakry, abychom byli schopni pohybovat tímto tělem.

Takže co musíme udělat? Je tu jedno cvičení, které dělám každý den, a zejména předtím, než mám někde hovořit. Protože posiluje vaši energii, způsobuje, že správně plyne, a činí ji velmi mocnou, spojenou s Matkou Zemí. Chtěla bych, abyste to všichni zkusili se mnou…

Článek najdete na adrese: http://orgo-net.blogspot.com/2011/02/little-grandmother-jak-prijimat-energii.html

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář