Jdi na obsah Jdi na menu
 


Flexibilita má zelenou

24. 4. 2018

Channel: Edita Lemiana Santiago, Channelováno: 23.4. 2018

V těchto měsících se vše proměňuje ze dne na den, z hodiny na hodinu, z minuty na minutu v životě těch, kteří přijali svobodnou volbu TVOŘIT SVÉ NEBE NA ZEMI. Tím, že jste již ve vědomí, které je plně zodpovědno za svůj vlastní život, se vaše události stále proměňují dle myšlenkových pochodů a dle přehodnocování vašich záměrů. Již zhmotňujete své každodenní prožívání skrze principy zákona produchovnění, což znamená být plně zodpovědný(á) za svou vlastní příčinu, která přináší následek odpovídající vibracím této příčiny.

Abyste zůstali plně v proudu vašeho NEBE NA ZEMI, je důležité se rozhodovat často, jak má vypadat následek, který chcete žít. Pokud se dostanete do pocitu stagnace, jak má následek vypadat, stačí pouze nasměrovat svou energii do záměru: AŤ JE MNĚ UKÁZÁNA CESTA DALŠÍHO KROKU, KTERÁ JE V SOULADU S MÝM POTENCIÁLEM A MOJÍ PŘIROZENOSTÍ. A TAK SE STANE. Otevře se vám vždy další uvědomění, co následovat, co udělat, abyste se přiblížili k naplnění vaší příčiny. Ten, kdo je dnes svobodný, být vždy připraven zareagovat na echo svého záměru, může vždy prožívat sebenaplnění a tím ukotvuje NEBE NA ZEMI.

Až se podaří většině probuzeným žít své Nebe na Zemi, promění se postupně všechny struktury společnosti do nových soběstačných komunit, v kterých se všichni dokážou cítit svobodní a zároveň naplňující svůj tvořivý potenciál. Zanedlouho uvidíte, jak stále více lidí se odpojuje od starých struktur, které již neslouží potřebám společnosti.

NAJDĚTE V SOBĚ TUTO FLEXIBILITU, KTERÁ VÁM ZARUČÍ PLYNULÝ TOK UDÁLOSTÍ PROMĚŇUJÍCÍ ŽIVOT V NEBE NA ZEMI.

- STRÁŽCI PROJEKTU „NEBE NA ZEMI“ -

 

- Tyto channelingy jsou přijímané z kolektivního ne-vědomí vibračního pole a vždy mají záměr vést všechny, kteří jsou připraveni na další krok na své cestě. Pokud vnímáte, že tyto channelingy jsou přínosem a láskou na vaší cestě a chcete jakkoliv přispět k tomu, aby mohly dále být veřejnosti i vám vedením, můžete zaslat dobrovolný finanční příspěvek na následující účet: 160227570/0300, variabilní symbol: 88888.
- Žehnám tímto všem na cestě pravdy a lásky a předem děkuji za veškerou podporu, kterou můžete tímto a jakýmkoliv jiným způsobem projevit.

- Edita Lemiana - průvodkyně jazykem Světla

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář