Jdi na obsah Jdi na menu
 


Staňte se srdcem svého vlastního Zvonu

20. 10. 2016

Naše milované krásné bytosti lidé, žijící zde na planetě Zemi. S velkou láskou jsme tady s vámi. Nikdy neodcházíme. Jsme zde pro vás, my všichni jsme součástí vás a vy jste součástí nás. S láskou vás ochraňujeme a vedeme cestou čistého záměru, světlem a probuzením. S velikou láskou vás objímáme, propojujeme a pomáháme vám, aby vaše kroky vedly správným směrem.

Naši milovaní, s velikou láskou bychom vám chtěli připomenout, že vy jste zdroj lásky, propojení a probuzení, protože jste to za ta celá staletí, tisíciletí zapomněli. Každý z vás tento zdroj nese v sobě a není důvodu, aby bojoval, soupeřil a žil zde na vaší planetě v bolestech. Je důležité, abyste si uvědomili tuto nádhernou vibraci, která, když se propojí mezi vámi všemi, činí zázrak Božího posunu a přivede vaší Zemi, tuto planetu, k plnému vzestupu do čistoty vibrací a propojení mezi vámi všemi i Vesmírem. Vaše planeta je nádherná láskyplná vibrace lidských duší, naplněných touhou najít klid a mír a svou rovnováhu. Ale poněkud jste zapomněli, že vy jste tvůrci. Vy jste tvorba a vy nesete tyto vibrace a energie.

Naši milování s velikou láskou bychom vám chtěli sdělit, že je třeba, abyste se plně propojili a našli tento zdroj sami v sobě, poněvadž najdete víru, lásku, světlo a boje ustanou. Vaše planeta prochází po všech směrech plnou úrovní, plných změn. Přijímá nádherné láskyplné informace a programy k plnému vzestupu, k plnému propojení s vědomím lidstva a Vesmíru. Tato rovnováha vede planetu k plné očistě lidského vědomí a k posunu.

Je důležité, abyste se propojili se všemi láskyplnými bytostmi vaší planety. Je to matička Země, je to příroda, jsou to rostliny, zvířata, buňky, je to vzduch. Uvědomte si, proč tu jste, a proč se propojovat. Tyto informace, které proudí skrze vás, skrze celou planetu, skrz vzduch, který dýcháte, skrze vaše vědomí, vás plně propojují a zvyšují vaše vibrace, které se s velikou láskou stávají středem vašich těl. Vyzařujete, rozsvěcujete pochodně ve svých srdcích. Je důležité si uvědomit, že tento posun, tyto změny, jsou důležitými informacemi pro zvednutí vědomí lidstva, Země, Vesmíru a k plnému propojení přístupových cest k těmto změnám.

S velikou láskou prosím, naši milovaní, propojte se se srdci. Propojte se a rozezněte své zvony, kterými jste vy. Staňte se prosím srdcem svého vlastního zvonu, a začněte bít, začnete bít v lásce a propojte se s těmito vibracemi a tóny nádherných písní Země, Vesmíru, vašeho ducha, nás bytostí světla, kteří zpíváme a vibrujeme písní láskyplného propojení a probuzení vašich těl, aby vaše zvony, aby vaše srdce, zněla v lásce a vaše vibrace byly slyšet po celé Zemi, po celé vaší planetě, a byly propojeny v jeden dech, jednu píseň, jeden nástroj.

Je to váš zdroj čisté lásky, který se rozezní a vibruje takovou silou, že probudí každého z vás. Probudí vibrace, které jsou skryty po celá tisíciletí ve vašem nitru. Jsou to vibrace hlavního zdroje čisté lásky a posunu, který vás dovede ke vzestupu vaší planety. Propojte se prosím s těmito vibracemi vaší Země, jelikož každý na vaší planetě vibruje touto láskou, každý živočich, každá rostlina, každá buňka se propojuje v jedno tělo, jednu lásku, jednu vibraci, jeden tón, jednu píseň. Uvědomte si, moji milovaní, že se čeká na vás, na to, abyste ukázali, že není důvodu boje s tou nejvyšší láskou, že dokážete zázraky, že tou nejvyšší láskou se rozpustí veškerá bolest, krutost a strach. Ukažte, že změny jsou v lásce. Ukažte lidským krásným bytostem, vám všem, že není důvodu mít strach z těchto změn, jelikož jdete domů, jelikož váš směr vás nasměruje k samotné čisté lásce. Rozpustí strachy z nového, z posunu.

Vaše planeta se zvedá do vyšších sfér lidského vědomí a posunu a vy všichni si to uvědomujete. Všichni cítíte tyto změny, které tato planeta vyzařuje skrze své zemské jádro. Všichni cítíte tyto vibrace, ale není důvodu se bát. My všichni tu jsme pro vás, abychom vám pomohli, ale je důležité si uvědomit, že vy jste ten zdroj této lásky, vy můžete otevřít své srdce svého zvonu a plně se propojit s matičkou zemí, s přírodou, s rostlinami, s energiemi živých láskyplných energii, které zde na vaší planetě žijí od prvopočátku.

Propojte se prosím se svojí láskou a navnímávejte své okolí, vibrace a frekvence, které k vám chodí. Otevřete brány svých srdcí a přijměte píseň této lásky a vibrace, které k vám směřují. Propojuje vás s tou nejvyšší vibrací vašeho a našeho zdroje čisté lásky. Není důvod se bát, není důvod, proč se zavírat. Vy jste ti, kteří zde tvoří, a můžete být nápomocni rozpustit světlem veškeré boje a krutosti, které zde na Zemi panují, které zde vyvolávají nelásku v lidských srdcích, bolest a strach. Teď v tuto chvíli je důležité, abyste se chytli za jeden provaz a rozpustili touto zlatou nití tyto strachy. Vy na to máte. My víme, že se zvládnete propojit v jednu píseň a rozpustit tyto energie.

Naši milování, my všichni jsme věděli, do čeho jdeme, my všichni jsme věděli, že tato vibrace jednoho dne nastane. Toto propojení je teď a tady, v tomto okamžiku. Je zde, a vy jste tady proto, abyste pomohli vzpomenut si vám všem, celé planetě, že jsme láska, že jsme sem všichni přišli v lásce z jednoho čistého zdroje. My jsme věděli, že tento den nastane. Vy jste byli plně srozuměni s těmito energiemi a s tímto posunem, ale teď je na vás, abyste se plně propojili a vzpomněli si, že jste s láskou přistoupili k těmto změnám. Prosím připravte se na tento den, který k vám v těchto energiích v tuto chvíli plně přichází. Je to nádherné láskyplné vlnění.

Vaše vědomí, podvědomí se plně probouzí a stáváte se středem této čistoty, planety, Vesmíru. Stáváte se plným vědomím plného posunu a přípravy na vyšší vzestup této planety zvané Země. Vy jste tady, vy jste tady a teď! Konejte prosím v lásce a v souladu sami se sebou, se Zemí i s Vesmírem. Staňte se středem, staňte se rovnováhou a najděte v sobě sílu, která vás ochrání. My jsme tady proto, abychom se plně s vámi spojili a pomohli vám nastolit klid a mír, rovnováhu mezi vámi, námi a Zemí. Nastupte prosím do služeb Božího posunu čistého záměru. Otevřete svá srdce a přijímejte tento Boží posun, tuto lásku, tento čistý zdroj.

 Milujeme vás a věřte, jsme stále s vámi v každém okamžiku. Jsme tu pro vás.

 Milujeme vás, váš Bůh

Zdroj: http://www.prozreniandelu.cz/clanky/promluvy-boha-k-lidem-zeme/2016/stante-se-srdcem-sveho-vlastniho-zvonu.html

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář