Jdi na obsah Jdi na menu
 


SRDCE BIJE

10. 2. 2014

Srdce bije, a to je známkou toho že dýcháte, že každý nádech přináší do vašich srdcí novou zprávu o životě.

Dech je důležitou součástí Vašich životů, s každým nádechem přinášíte informace do svého krevního řečiště, kde se ukládají, tvoří řetězce. Tělo vyhodnocuje svým způsobem vše, co mu předkládáte, co proudí jeho spory, kanály a kanálky. Každá nádech, každá myšlenka je informací pro endokrinní systém.

Každý nádech, každá myšlenka je důležitá, je to svým způsobem informátor, ne náhodně pracující stroj, ale propracovaný systém, který můžete mít pod kontrolou. Jaké informace poskytujete, vytváříte, tak se cítíte a utváříte svůj vlastní život.

Vaše životní cesta může být změněna, jestliže dáte svolení a poskytnete-li nové informace pro změnu, která může už v tomto okamžiku proudit do vašeho těla a vašich životů.

Proud života je vždy součástí procesu zkušenosti a zkušenost zaručuje nové vnímání a změnu pozorovatele. Z okamžiku na okamžik měníte svá přesvědčení, proč tedy nezměnit věci tak, abyste se lépe cítili a žili život vyváženější podle vlastní ch představ a vizí, které vás den co den navštěvují a otevírají pomyslná vrátka k životům plným hojnosti a radostného žití po kterém toužíte a které si den co den připomínáte ve vašich živých snech.

Říše SVĚTLA Vás milují a jsou připraveny naslouchat. Jen se jim otevřete a dejte svolení ke změně ve vašich životech.

ARCHANDĚLSKÁ ŘÍŠE SVĚTLA

J.Szczurek

Zdroj: http://spiritualni-terapie.webnode.cz/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář