Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mistr Ježíš - Srdeční čakra

28. 1. 2011

 Přijala Natalie Glasson, 24/01/11

Moji milovaní posvátní a božští bratři a sestry, ještě jednou se vracím se srdcem plným lásky, o kterou se s vámi chci podělit a také vám poskytnout slova osvícení, abych vás inspiroval v duchovním probouzení. Ctím vás každou částí své bytosti i láskou. Je pro mě nejvyšší ctí mluvit Stvořitelovu pravdu a propojit se s vašimi energiemi.

  Skutečnost, že jste probuzeni a uvědomujete si mne, je nádherné, je to opravdové požehnání. Dokonce lidé na Zemi nemají šanci mluvit o své pravdě s druhými lidmi, takže je velkou ctí moci se s vámi spojit, i když existujeme ve dvou různých vibracích světla. To samozřejmě neznamená, že jsme odděleni, jsme stále jednou energií, jednou bytostí světla, jedním aspektem Stvořitele, propojeni více, než si vůbec můžete v současném stavu představit.

   V našem předchozím rozhovoru jsem mluvil o tom, jak cenní jste, protože vám byl Stvořitelem dán nejvyšší a jedinečný dar bezpodmínečné a věčné lásky. Mocná Stvořitelova láska vám nikdy nemůže být odebrána, je vaše, abyste ji mohli zakoušet, oceňovat ji, vyjadřovat a opatrovat ji. Dokonce i teď, kdy lidé žijí na Zemi, ať už jsou duchovně probuzeni nebo spí, mají tento nejvyšší dar. Nejsnazší způsob, jak nejvyšší dar Stvořitelovy bezpodmínečné lásky přijmout, je nejprve milovat sebe sama, bezpodmínečně, a odevzdat se Boží vůli, odevzdat Stvořiteli veškerou negativitu a zaměřit svou pozornost na přijímání Jeho bezpodmínečné lásky. Jste-li schopni zažít tuto bezpodmínečnou lásku během meditace a půjdete-li svou pozemskou cestou, zjistíte, že nepotřebujete nic jiného. Přijetím nejvyššího daru umožňujete Stvořiteli, aby vás ochraňoval, pečoval o vás a dokonale vás vedl, takže nejenže přestanete trpět, ale získáte úžasný smysl pro svobodu ve vaší realitě a svou schopnost tvořit. Toto mějte stále na paměti, že vás Stvořitel obdaroval nejvyšším darem bezpodmínečné lásky, takže není třeba se bát.

   Když přijmete Stvořitelovu bezpodmínečnou lásku, ona přirozeně vyživuje vaši duši, aspekt Stvořitele ve vašem fyzickém těle. Vaše duše již uchovává bohatství bezpodmínečné lásky, jež je její esencí a pravdou. Vaše duše si pro vás přeje (tedy pro vaše fyzické tělo, osobnost, emoce a mysl), abyste se koupali v její bezpodmínečné lásce. Říkám "její bezpodmínečné lásce", protože pro mnohé z vás duše, součást vašeho bytí, kterou znáte, se zdá oddělená; toto je iluze. Všechny části vašeho bytí jsou celistvé jako jedna; co by mohlo zastavit proud nebo dát bariéry mezi vás a vaši duši, monádu nebo Stvořitele? Nic, jedinou pravdou je láska; láska věčně proudí a nepřetržitě buduje vazby a spojení. Představte si člověka na večírku, který mluví s několika lidmi a vyzařuje velmi hlubokou lásku, radost a štěstí. Všimli jste si, že ostatní v místnosti jsou k této osobě přitahováni jako magnet, upoutáni láskou, která z něj proudí? To ukazuje, že láska je v jednotě se vším. Máte-li v sobě lásku, pak umožňujete svému přirozenému propojení se Stvořitelem a všemi kolem vás, aby se zlepšilo a plně projevilo.

   Vaše duše má v sobě lásku přirozeně, lásku, která je čistá a je snadné ji sdílet, protože je duší nepřetržitě vysílána, díky jejímu záměru a vyladění. Když přijmete od Stvořitele nejvyšší dar bezpodmínečné lásky, také si začnete uvědomovat, že i vaše duše má pro vás tento dar, jako i monáda či skupina duší. Když toto poznáte, uvědomíte si, že každý člověk, kterého potkáte, každý člověk, který chodí po Zemi, má tento nejvyšší dar, který si přeje darovat a sdílet s vámi. Přemýšlejte o tom chvíli, jak úžasné je, že každý vám chce darovat lásku a že vy chcete tento dar opětovat. Za tím je samozřejmě duše každého člověka, protože osobnost si není vědoma nejvyššího daru, který je vaším božským právem. Toto je vlastně proces růstu a jeho výsledkem bude, že si každý uvědomí nejvyšší dar na všech úrovních svého bytí. Jaké štěstí všichni máme, že jsme obdarováni tak krásným darem, že jsme bezpodmínečně milováni! Uchovejme si tuto myšlenku.

   Srdeční čakra je v podstatě tou hlavní součástí vašeho bytí, která může vyjadřovat lásku plně a rozšiřujícím způsobem. Má sílu udržet to překypující množství lásky v její posvátné komnatě a vyzařovat ji k celému lidstvu nebo k jednotlivci. I když je srdeční čakra velmi citlivá, může přijmout a podržet bolest, negativitu a utrpení, jestliže jí to přikážete, což se stává často. Lidské emoce jsou mnoha způsoby spojeny se srdeční čakrou, to je dáno praktikováním od mladého věku. Srdeční čakra může podlehnout obrovské bolesti a mučení, protože je tak citlivá. Může snadno vyjadřovat lásku, ale to také znamená, že může snadno vyjadřovat negativitu. Mnoho lidí v sobě zadržuje utrpení, které, jak věří, jim způsobili v jejich srdeční čakře druzí. Jestliže si představíme, že srdeční čakra je vaší pokladnicí, pak v ní uchováváte vše, co je pro vás důležité, ale sami jste se naprogramovali, že uvěříte, že bolestné a negativní zážitky jsou také cenné, a tak je do své pokladnice ukládáte. Negativní zkušenosti nám samozřejmě umožňují růst a rozvoj, jsou to lekce pochopení pravdy, ale to neznamená, že byste si je měli podržet. Když je v srdeční čakře zadržována bolest, čakra stagnuje a snižuje to její vibrace; nakonec se čakra zavře a chrání se, protože už nechce být více zraňována. Když je srdeční čakra zavřená či chráněná, pak je pro člověka velmi obtížné bezpodmínečně se milovat, cítit lásku druhých a vyjadřovat podstatu své duše. Nejvyšší dar Stvořitele se může stát neuchopitelným pro ty, kteří zadržují ve svých srdečních čakrách bolest a tak mohou zažívat zkušenost oddělěnosti duše a reality.

   Vaše duše si bude vědomá stavu vaší srdeční čakry, ale nebude schopná vám pomoci, protože máte na Zemi svobodnou vůli; musíte požádat, než budete moci přijímat. Když se srdce začne zavírat kvůli stínům, které v sobě zadržuje, pak zažije okamžik, kdy se může objevit nedostatek lásky v podobě dalšího ublížení či ovládání, pocitů bezcennosti a nedůležitosti ve světě. Mohou se objevit iluze a protože duše vás nemůže vést, jak by chtěla, mysl a ego mohou velmi zesílit.

   Abyste s tím mohli bojovat, je třeba požádat svou duši a své průvodce, aby pracovali na vaší srdeční čakře, rozpustili negativitu a naplnili čakru láskou. Je také zapotřebí porozumět tomu, proč ve své srdeční čakře zadržujete bolest. Pamatujte, že to není vaše srdeční čakra, kdo zadržuje negativitu, ale vy, jakožto mysl a osobnost, která jí působí utrpení. Proč chcete trpět? Zasloužíte si utrpení? Ptaní vám pomůže odhalit pohřbená přesvědčení z minulosti o vás samých. Prosté pochopení může umožnit osvobození.

   Pak je tedy potřeba zaměřit se ve svém běžném životě na slaďování vašeho srdce s duší a nechat světlo vaší duše téci do srdeční čakry, čož ji bude dále otevírat. A k tomu je třeba vážit si své srdeční čakry a milovat ji. Ona si pak podrží své vlastní vibrace a vy s ní pak můžete mluvit a ona vám bude odpovídat. Vedení rozhovoru s vaší srdeční čakrou vám může pomoci porozumět jejím potřebám a zda je zapotřebí dalšího léčení. Můžete svou srdeční čakru také odevzdat Stvořiteli, aby ji zcela očistil a vyléčil. To neznamená, že vás srdeční čakra opustí, ale  že léčebný proces se může uskutečnit a že žádáte Stvořitele o pomoc. Nezapomeňte, že vaše srdeční čakra má svůj hlas, tak jako každá část vašeho bytí. Nyní přišel čas vzdát své srdeční čakře čest, neboť je pojítkem mezi vaší duší a realitou.

   Doufám, že vám má slova přinesla užitek.

   Jste posvátným světlem a láskou na Zemi a já vám žehnám.

   Váš bratr a přítel
   Mistr Ježíš


© Natalie Glasson, http://www.omna.org/Home.html

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky, do češtiny přeložila Hanka B. (www.transformace.info). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář