Jdi na obsah Jdi na menu
 


Milovat sám sebe z celého srdce

17. 4. 2012

Marie Magdalena, listopad 2011

Jsem Marie Magdalena a je mi potěšením, že tě právě teď mohu navštívit. Smím být na chvíli tvým hostem? Mým posláním je otvírat srdce všech lidí v této hektické, transformační a přece tak významné době. Co by se stalo, kdyby v této době změn všichni lidé otevřeli svá srdce? Nebylo by to jako zázračná zbraň, kterou by bylo možné nasadit všude na Zemi?

Známý citát „Představte si, že by byla válka a nikdo by do ní nechtěl jít“ tak získává ještě další význam. Lidé by už neměli žádný důvod se proti něčemu bouřit, protože by neexistovalo nic, kvůli čemu by se měli rozčilovat a proti čemu protestovat,  protože vše by bylo takové, aby to bylo dobré pro všechny. Pokud byste se na tuto myšlenku zaměřovali častěji, vnikala by do morfogenetického pole jako nová pozměňující složka. Kdyby to dělalo hodně lidí párkrát denně, morfogenetické pole by se brzo zásadně změnilo. Mírumilovné myšlenky by se ujaly vlády a zaplavily by vás jako vlna. Bylo by jedno, kde byste se právě nacházeli a co by vás třeba trápilo. Ve chvílích trápení, mrzutostí nebo nepříjemností byste měli možnost ponořit se do svého nitra a pocítit vlnu klidu a míru. Určitě byste si tento okamžik užili a ostatní záležitosti, které byste potřebovali vyřídit, byste vyřešili nebo k nim zaujali jiný postoj. Kdyby se tohle dělo častěji, změnil by se svět zcela a úplně.Není to nádherná myšlenka?

A já vám říkám, že je to opravdu tak jednoduché. Myšlenky určují svět a uložené emoce, které vyživují tvé emocionální tělo a kolektivní vědomí. To je interakce – vzájemné působení.  Nejsi-li dobře ukotven sám v sobě a tudíž nejsi spojen sám se sebou, pak se vyživuješ z kolektivního vědomí. Vzhledem k tomu, že kvůli mnoha věcem a událostem každodenního života je nyní energie strachu velká, tvoří tvou převažující energetickou výživu, ke které se ještě přidávají tvé staré vzorce přesvědčení a zkušeností jak z tohoto, tak i z jiných životů. Je to ustavičná hra. Kdo je však hlouběji ukotven sám v sobě, kdo otevírá své srdce dokořán, ten se stále víc vymaňuje z této hry a vyživuje se z velké zásobárny Božské lásky. To je snadné pochopit, že ano?

Je tedy jen na tobě, jak bude vypadat tvůj další život a jak změníš svět. Nespoléhej na politiky a ekonomické šéfy, ti nepodniknou změny, které by sloužily pro dobro všech, ať již kvůli své umíněnosti, nevědomosti nebo kvůli vlastnímu prospěchu. Všechny změny, a to se učilo v mysterijních školách i za mých časů, se dějí pouze v jednotlivém člověku.

Pokud má tvé srdce v sobě starou bolest, je to jako začarovaný kruh, protože se tato bolest stále obnovuje a tebe stále vyživuje  … Dříve se lidé často pokoušeli odpoutat od své bolesti dlouhodobou terapií, později i reinkarnační terapií. My, kdož jsme byli v duchovním společenství bohyně Isis, jsme věděli, že to jde jinak a snadněji. Pomocí určitých praktik jsme otevírali svá srdce a nechávali šířit Božské světlo.Věděli jsme totiž, že v našem Vyšším posvátném srdci sídlí naše Božské jádro. A to má sílu rozjasnit, vyřešit a rozpustit vše, co neodpovídá vysokým vibracím, které toto jádro obsahuje. Na základě lidských intelektuálních úvah jsme došli k závěru, že tam, kde je tolik Světla, se stín rozplyne. Neboť co má větší sílu, Světlo nebo stín? Světlo pochopitelně. Když tedy otevřeš své srdce dokořán, může tato síla rozpustit tvé bolesti, trápení a staré myšlenkové vzorce. Protože vše jsou vibrace, jsou i tvé staré zátěže a utrpení  také jen vibracemi. Byť jsou tyto vibrace hustší, Světlo je může znovu pozvednout na vyšší frekvenci. Není to nádherné a přitom tak jednoduché?

 

Tento poznatek nyní získává zcela jinou kvalitu, spočívající v tom, že vibrace Země se budou stále zvyšovat díky nádherné vysoké Božské energii, která nyní proudí z centrálního slunce galaxie na Zemi. Dříve byl tento způsob transformace možný jen na silových místech. Předáváme tyto informace již měsíce na různých seminářích, kde lidé mohou toto poselství slyšet. Je důležité nechat tyto informace v klidu projít mentálním tělem, aby pak bylo možné je opravdu pochopit i srdcem.

Všichni máte nyní možnost propouštět staré otisky díky rozšiřování srdce, což se během cvičení může dít i na tělesné úrovni. Zkusme si jedno malé cvičení, které můžeš praktikovat kdekoli. Udělej si pár minut čas, vyhledej pohodlné místo, polož si ruku na srdce a navaž kontakt sám se sebou. Vnímej, jak je tvé srdce teplé a jak se z něj šíří lehký, dokonce i velmi láskyplný pocit. Dostáváš se do kontaktu se svým Božským jádrem, pro které existuje ještě mnoho dalších pojmů. Udržuj si tento kontakt. Chceš-li pracovat se sebou hlouběji, pak požádej své srdce, aby ti ukázalo věci, které je třeba nyní v tvém životě transformovat. Jsou to například staré myšlenky, koncepty a již nepotřebná moudra vštípená výchovou nebo třeba starosti s ostatními lidmi, jež tě momentálně trápí. Udržuj tento kontakt a čekej, až se objeví nápady, niterné obrazy nebo inspirace, které ti ukáží, co můžeš propustit nebo jak něco můžeš vyčistit. Pokud právě v tomto okamžiku nemáš nic, co bys chtěl řešit, pak si jen užívej tohoto spojení.

Teď si dovolím položit svou ruku na tvou. Předávám ti svou lásku a své pochopení, což ti pomůže zcela se otevřít. Vždy, když se nebudeš cítit v pohodě, něco se tě bude dotýkat či tě trápit, budeš-li nejistý nebo vyčerpaný, udělej si toto cvičení. Je jednoduché a způsobuje malé zázraky. Nyní nastal čas pro zázraky a ty sám určuješ, zda se v tvém životě budou dít. Toto cvičení se srdcem je také klíčem k pohodě a spokojenosti. Může ti navodit snadný a krásný den a stejně tak ti může i zcela změnit život. V průběhu tohoto cvičení získávají formu nové myšlenky, které mohou již nyní měnit tvůj pozemský život. Navíc toto malé cvičení se srdcem otvírá dveře do vyšších světů. Prostřednictvím srdce můžeš prozkoumat vše, co sídlí na vyšších úrovních a čehož jsi i ty součástí. Je to tvůj vnitřní svět, tvé universum, spojené s vyššími dimenzemi a ostatními světy. Tvé srdce je ve spojení s Božským.

Toto cvičení bych chtěla navíc doporučit všem ženám, protože čistí i staré zkušenosti týkající se ženskosti a sexuality. Je spojovacím článkem k břichu a děloze, pohlavním orgánům a střevům. Vše, co ještě není vyřešeno z dřívějších dob nebo z tohoto života, se transformuje díky otevření srdce a vysokým vibracím Lásky a Světla. My ženy necháváme nyní volně proudit naši potlačovanou ženskost, abychom se staly novými ženami jak pro Zemi, tak pro ostatní lidi. Ženskost je přítomna ve všem, přirozeně i v mužích tohoto světa. Také oni mají mnoho zkušeností, ať už jako oběti, nebo jako pachatelé, a ty je třeba vyčistit a propustit. Každodennímu životu stále ještě vládnou staré slabosti. Nebylo by nádherné, kdyby muži a ženy transformovali v sobě ženskost a mužskost, obklopili se láskou, spojili se a společně vytvořili novou zemi? V duchovenstvu bohyně Isis, z kterého pocházím a které je také úzce spojeno s Matkou Marií, bylo nejvyšší prioritou mít srdce otevřené dokořán, bez ohledu na to, co se děje. Proto vás všechny  prosím, ať se vám v každodenním životě bude dít cokoli nebo ať vás dostihnou jakékoli vnější zprávy, udržte si otevřené srdce. Pak vás vždy napadne správné rozhodnutí, protože vaše srdce zná pravdu. Toto mé poselství není z vnějšího pohledu nic pozoruhodného. Ale to jen tak vypadá. Jeho účinek je jako silná pružina, která vás katapultuje na novou úroveň. Odcházím s láskou a pozvedám meč blaženosti a pokoje k  poctě vás i Nové země.
Jsem Marie Magdalena

Přijala Barbara Bessen v listopadu 2011.

Článek je k volnému využití, změny v textu nejsou povoleny. Z německého originálu http://www.kryon-deutschland.com/channeling_nov11.html pro www.novoucestou.cz přeložila Jana S.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:-*

Michael,17. 4. 2012 22:27

...krásne posolstvo..ďakujem,skutočne pomáha..:)