Jdi na obsah Jdi na menu
 


Láska léčí

14. 2. 2011

 Nemoc je způsobená stažením energie, k němuž dochází, když nemilujete sebe sama. Dostanete-li, řekněme, chřipku, může to být znamení, že se v něčem zanedbáváte. 


Až ucítíte, že na vás jde nemoc, zeptejte se, co byste pro sebe udělali, kdybyste ji už měli. Možná byste více odpočívali? Nebo byste se zbavili něja­kého tlaku, který vás zatěžuje? Slibte si, že to uděláte i bez trápení se s chřipkou a uvidíte, že i její předběžné náznaky často rychle zmizí. Pak samozřejmě nezapomeňte udělat, co jste slíbili.

Možná jste si všimli, že i v případě dlouhodobější nemoci vám začalo být lépe, jakmile jste nějak změnili své myšlení nebo cítění. Nemoc si vytváříte proto, aby vám poskytla příležitost uvolnit staré energie a posunout se na novou úroveň sebelásky.

Až se budete více milovat a vážit si sebe sama, zvýšíte své vibrace i průběh jakékoliv vaší nemoci se změní.

Léčitelé často vyléčí chorobu proto, že mají vyšší uspořádání vibrací lásky a více životní energie než léčený (minimálně v té oblasti, kterou nemoc přivodila). Léčitelovo energetické pole se rozšíří a vytvoří léčenému člověku prostor, aby mohl více milovat sebe sama. A pokud se mu to podaří, stažená oblast, která zapří­činila nemoc, se rozvolní a vznikne prostor pro léčení.
 
Zdroj: www.skola-esoteriky.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ekzem

Ezendiel,14. 2. 2011 17:34

Co totalny ekzem,co mam posledny tydny, po celem tele uz,co chce jit na povrch? :-))

Re: Ekzem

Karel,15. 2. 2011 9:50

Ahoj Ezendi, tady jsem něco našel... http://marieblankytna.blog.cz/0812/ekzem-a-svedeni-pokozky

Chřipka, Bohem vyvolená... :))

Karel,14. 2. 2011 15:19

Abych pravdu řekl, ta chřipka mě ukotvila doma a tak jsem zase mohl pracovat na sobě, anichž bych byl ovlivňován zvenčí.Sice mi narušila mé plány, ale nyní jsem velice spokojený, protože to dušička zařídila akorát do přechodu mayských cyklů okolo 11 02 a já se nyní cítím lépe než přrdtím.... :))) Zpracoval jsem si totiž další velkou porci své vnitřní temnoty a už zase jen vrním blahem.... :)))
Světlu zdar... :))