Jdi na obsah Jdi na menu
 


Láska

22. 8. 2013

Láska je esence božství. Je to univerzální organická sloučenina Stvořitele Boha a jeho družky Magie. Sloučením těchto dvou energií jsem dala podnět ke svému vzniku. Jsem Láska a jsem magická. Já nepřijímám jinou pravdu, než svou a to, že kdo se jednou zapomene o mne starat, dovede sám sebe k Žalu. Žal je obtisk Lásky z druhé strany jejího dne nepoznané, či zapomenuté esence.

Nejsem pro tuto dobu příliš poznaná, spíše zakopaná kdesi v hlouby bolavého srdce vaší i mé Matky. Já jsem také její stvořeným Bytím. Jsem s ní a v ní. V jejich poraněných útrobách přebývají ještě ti, co pomáhají jí k uzdravení. Vysílají skrze mne silné vibrace, aby ona mohla si hojit rány. Nyní ale jsem byla povolána již vámi, kteří jste si odžili žaly svých trestů duše a volali jste již po své odměně ve skrytu komůrky srdce, které toto slovo laskající vás zevnitř opětovalo zpět. Já jsem zpět. Jsem obsažena ve vašich uzdravených srdcích a do do té míry, v jaké jste již poznali Boha. On je touto esencí uzdravování pověřen zde se s vámi mazlit a laskat vaše bolavé vzpomínky, které tak odejdou na věčnost a s nabytým srdcem plným této mé energie vychází společně se Světlem probuzeného národa vstříc Míru k vám.
Protože vaše Země Česká je protkaná žílami své matky na úrovni nejvyšší z jejího těla povrchu, tak se již i nyní na toto přijetí ze vnitř připravuje. S Láskou. Do žil jí vlévám zlatou barvu a do srdce stříbro. Do hlavy, jež nachází se v centru vás všech fialovou. Touto korunní čakrou přes čakru planety a vaši proudí nyní vysoké vibrace mé esence z centrálního Slunce a Galaktická rada již netrpělivě očekává váš posun na tu úroveň, kdy budete moci sdílet silněji Světlo z vašich srdcí. Je ještě mnoho „mrtvých“ mezi váma. Dokud srdce nepojme dostatek lásky, je v něm Bůh mrtev. Jen používají ho ve větách nepoznaní sebe.
Je třeba se posunout a tak přijměte mě a děkujte za to, že mohu již tak blízko k vám. Jsem na dotek a jsem dotčena těmi, co mě přehlížejí. Leč nemám v sobě hněv. To jen takový povzdech uslyšela jsem ze své síly.
Toto milý bude nyní váš chléb vezdejší. Láska. Kdo se mne dosyta nají, zesílí a vytvoří kolem sebe proud radosti. Kdo ještě neví, jak chutnám a už mnou opovrhuje, zůstane navždy sám a o hladu. Tak jest.

Autor:  Hana Fialová: Channeling

Zdroj: http://www.novoucestou.cz/?p=32264

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář