Jdi na obsah Jdi na menu
 


Je to tvá volba

8. 10. 2012

Co chci?

Chci zrychlit můj osobní vývoj!
Chci, aby mi můj duch pomohl v budování větší kapacity!
Chci, aby se mé tělo samo regenerovalo!
Chci vyzařovat zdraví, jsem ochotna se vzdát obtíží, abych byla živoucím důkazem, čím může lidstvo být!

Je to tento smysl přemýšlení, toto přikazování naší bytosti a jasného volání po tom co chceme, které nám vše zrychleně pomůže dosáhnout. Nebojte se toho, co vytváříte, věřte tomu. Věřte, že v tom vždy pro Vás něco je!

Neschovávejte vaše dramatické prožitky pod koberec, jako že jsou něco hrozného a už je nechcete nikdy vidět. Skončete s těmito dramaty. Přestaňte se v nich motat a ztrácet! Pochopte, že tyto dramatické prožitky, které jste měli s vaší matkou, otcem, bratrem, sestrou, dítětem či milencem jsou něčím, co můžete využít, pak dojdete k novému pochopení. Zařaďte je do vaší jakési kartotéky. Skončete s nimi, vyřešte je nejlépe, jak můžete, vytvořte MÍR, přijměte vaši roli v nich a pak je nechte projít zpět vaším vědomím, aby vás něco naučily. Ti, kteří jsou zapleteni v dramatech, ve kterých je někdo oběť, jsou obvykle tak mimo dosah svých pocitů, že si nespojí to, jak se cítí s tím, co si myslí! Oběti najdou oběti, vítězové najdou vítěze!

JSME VÝSLEDKEM NAŠICH MYŠLENEK!

Pokud se už nic jiného na této planetě nenaučíte, naučíte se, že toto je pravidlo této reality. A mnoha dalších realit. Vaše slova jsou buď posilující, nebo oslabující.

Posilující posilují odvahu žít své světlo.

Naše slova formují náš svět!

Vyřaďte ze svého slovníku slova: „MĚL BYCH“ a „POKUSÍM SE“ Měl bych znamená, že fungujete pod požadavkem někoho jiného. Jsme pánem sami sebe!!! Pokoušení se = je nic nedělání! Pokusím se – je výmluva.

Začněme používat ve svém životě slova „VYTVÁŘÍM“, „DĚLÁM“, „PROJEVUJI“, „DOSAHUJI“.

Stav mysli je to, oč tu běží!! To jak vnímáme realitu, a jak realitu programujeme, je to, jak na ni reagujeme – nebo jak se nám bude prezentovat!!!

Pamatujte, jakmile se naučíte pravidla hry, že jste výsledek myšlenky a že toto je pravidlo vašeho vesmíru, jediné, co potřebujete, je myslet na to, jaký chcete být a pak takový budete!!!

Jakmile toto pochopíte, můžete měnit své tělo, měnit svůj věk, můžete na sobě vše opravit, protože jste sebemotivovaní, sebenabíjející a sebevytvářející!

Je na čase, abychom všichni předělali svoji identitu – a to v mnohem širším významu!

Měli bychom být informování o vlastních možnostech.

Začnete věřit, že jste vždy na správném místě ve správný čas!!

Řekněte sami sobě: „JSEM V BOŽÍM VEDENÍ.“ Vše co dělám, je zamýšleno pro můj větší růst, zvýšení mého vědomí a vyšší evoluci.

Buďme živoucími držiteli frekvence SVĚTLA! Jakmile je světlo přitáhnuto do našeho těla, spustí naše světelná vlákna a pomáhá přeuspořádat DNA – vytvoří to frekvenční změnu!

Frekvence je to co známe, frekvence je naše IDENTITA!

Až se náš život povýší do bodu, kdy máme pocit, že to ani není náš život, povolujeme tím energii nefyzické oblasti, aby nás použila jako VEDENÍ …. ke spojení dimenzí a osvobození vědomí – k novému způsobu vnímání!!

Emoce je klíč ke všemu. Jako lidské bytosti potřebujeme emoce ke spojení s duchovním JÁ!!!
Emoce je nutná k pochopení spirituality, protože emoce vytváří pocity.

Fyzické a mentální tělo jsou velmi úzce propojeny, stejně jako je tělo emoční a duchovní!
Spirituální tělo však existuje za hranicí fyzična!

Potřebujeme emoce, abychom dosáhli nefyzična – což je důvodem, proč jsou na této planetě emoce tolik kontrolované. Většina lidí se bojí svých emočních nebo citových center, mají strach CÍTIT!

Věřte svým pocitům, ať jsou jakékoliv.

Když se NEBOJÍTE POCITŮ, nebudete SOUDIT a dovolíte sami sobě cítit vše, co můžete!! ->

Bude to ohromný přelom, protože se s pocity budete moci dostat do jiných realit!

Naučte se MILOVAT SVÉ EMOCE. Dokud něco budete popisovat jako náročné – tak to náročné děláte. Pokud cítíte bolest ve svém emočním těle, zeptejte se sami sebe, proč si myslíte, že tam bolest je? K jakému účelu bolest slouží a proč jste se rozhodli vytvořit tuto bolest skrze své emoce?

Proč jste se nerozhodli vytvořit RADOST???

VŠE JE VOLBA

Zdroj: http://www.cestyksobe.cz/je-to-tva-volba-ab1417/

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář