Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poselství LINE - zástupce z Plejád

28. 3. 2012

LÁSKYPLNÉ A UKLIDŇUJÍCÍ POSELSTVÍ
Line - zásupce z Plejád

Jsem tu s tebou, drahá Majko. Jsem LINE.

Jsem tu pro to, abych předal/a prostřednictvím tebe, poselství pro obyvatele Země. Je to láskyplné a uklidňující poselství. Je důležité, aby energie strachu byla eliminována na minimum. Pak celá "procedura" Vzestupu proběhne pokojně a mnohem snáz. Tolik s vámi soucítíme. Stále jsme vám na blízku a pomáháme vám vnímat a přijímat Světlo a Lásku z vyšších dimenzí Universa, které k vám přichází.

Není pro vás snadné všechny změny, dějící se ve vaší realitě, ustát a přijmout. Pro některé z vás, jsou změny tak zásadní, že se jim bráníte celou svou bytostí. Prosím, uvolněte toto sevření. Tyto změny jsou dány… Sami jste si je takto nastavili. Nebraňte se jim tedy. Jsou tu, aby vás posunuly na vaše správné místo. Jsou tu, aby vám pomohly si uvědomit to, co je pro vás důležité. Mnozí si díky nim uvědomíte také sami sebe, svou hodnotu, své „místo“ zde na Zemi a ve společenství lidí… Změny vnímejte také jako příležitosti, které vám pomohou splnit vaše poslání a úkoly zde. Už tomu rozumíte? Neděje se vám nic zlého, jen dostáváte „možnost“ pochopit a v mnohých případech i „otevřít oči“. Otevřete je tedy. Otevřete náruč všemu, co k vám přichází, protože k vám přichází PŘÍLEŽITOST být lepším.

Víme, že je obtížné v každodenním návalu stresu a spěchu, plně chápat širší souvislosti Vzestupu. Komu ale záleží na sobě, na svých blízkých, začne pozvolna měnit schéma své dennodenní rutiny. Pomalu, ale jistě, stejně tak jak se pomalu odkrývají a zapadají do sebe kousky celé skládačky, můžete víc a víc prožívat jednoduchost a krásu přítomného okamžiku. Měníte sebe, svůj časový harmonogram. Už nechcete celý den být jak běžec na dostihové dráze, odmítáte zaklínací formulku – nemám čas. A to je ono! Vy jste ti, kteří tvoří. Jste tedy také ti, kteří si utváří svou náplň dne. Ne, ti ostatní, ale vy sami. Každý z vás, každý sám. Můžete proto ve svém dni vytvořit chvíle, které budou patřit jen a jen vám nebo také chvíle, které budou patřit naopak jen vašim blízkým, vašim dětem, vaší rodině… Je to o vás. Je to na vás.

Je důležité, abyste si toto uvědomili. Pochopíte tím, mnoho dalších souvislostí, protože když toto funguje při vytváření náplně dne, funguje to i při vytváření vašich příštích budoucích přítomných okamžiků… Navíc když tvoříte a jste v té chvíli šťastní, bude protknuté štěstím i to, co vytvoříte. Je tedy víc než jasné, že je důležité, abyste pracovali na tom, být co nejvíc šťastní, klidní a spokojení… Nejlépe se vám to bude dařit, když stále častěji budete setrvávat ve svém srdci, v centru své bytosti. Tam je zdroj Lásky. Je to ZDROJ, který má dost Lásky pro vás i pro všechny ve vašem okolí. Vnímejte sílu tohoto zdroje, je nezměrná. Přijměte ji, protože je bezpečné používat sílu Lásky. Lásku nelze zneužít. Láska je Láska... Stále. Myslete na to, drazí.

Ještě vám chci říci, že brzy někteří z vás zaznamenají ve svém bytí „zvláštní“ zážitky. Zvláštní pro vás, protože jsou neobvyklé. Není třeba se jich ale obávat. Znovu vás prosím, odložte strach, jen vás omezuje. Tyto zážitky vám přiblíží 5D realitu, do které se vaše vědomí i vědomí Země chystá vzestoupit. Budete výletníky do této vyšší reality, výletníky do Nové země. Někteří zaznamenají vhledy během dne, jiní během noci ve svých snech. Každý podle svých dispozic. Pomalu, pomaličku, se budete seznamovat s tím, co přijde, jaký život vás čeká… Zážitky však budou stále četnější a budou také zřetelnější. Zkraje půjde o obrazy, drobné vjemy, ale později shlédnete možná i děj, delší vhled a výraznější emoční prožitek. Přestanete se obávat a strachovat, přijmete Vzestup jako skutečnost a začnete se dokonce těšit… A to je účel. Prosím, mluvte o svých zážitcích. Pokud budete o svých zážitcích mluvit, pomůžete ostatním překonat jejich větší či menší obavy, nedůvěru a třeba i apatii. To je potřebné. Jistě se také začnete, „náhodně“, setkávat s lidmi, kteří prožívají, stejně jako vy, své „výlety“ za hranice reality. Pocítíte nádherné souznění. Zároveň celkově posílíte víru, vytrvalost a vnitřní klid nejen svůj a v sobě, ale pomůžete s tím i druhým.

Těšte se na své VÝLETY do vyšších dimenzí, milovaní. Je možné, že se při nich setkáme. Je to příležitost, abyste pochopili, že pro vás my všichni vyslanci Vesmíru, nejsme nebezpečím, ale podanou rukou plnou Lásky. Těšíme se na setkání a věřte, že budou velmi šťastná… Jste tak obdivuhodní. Díváme se na vás, jak statečně zvládáte tento čas. Čekáme na okamžik, kdy budeme moci naplno odkrýt svou přítomnost a projevit vám všechnu Lásku, kterou při pohledu na vás, cítíme. Vydržte, chvíle setkání se rychle blíží…

S vesmírnou vírou ve vás a v Lásku
LINE, zástupce z Plejád



Pro www.cestakmedusi.cz přijala poselství Majka Riama Rob. Tento článek může být dále šířen a kopírován v nezkrácené a neupravené podobě a pouze pro nekomerční účely, pokud bude připojena celá tato poznámka i se všemi aktivními odkazy. Děkuji za pochopení.


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář