Jdi na obsah Jdi na menu
 


Společnost a cit

7. 6. 2018

Lze snad obchodovat s city? Je to vůbec přirozené? 

Ne. Vy jste se narodili pro lásku, soucit, odpuštění v tom pravém slova smyslu, avšak navzdory tomu všemu například můj (i Váš) chórus srdce nic neumlčí, zní celým Vesmírem, nelze umlčet píseň lásky, tu, jakou nelze uchopit slovy, jenom se nese melodie.

Hlavní je umět si říct, jak v rámci svobodného citu vlastně dokážu milovat, odpouštět a soucítit. Aniž bych měl/a potřebu obchodovat s city anebo city a něčím hmotným-konzumním. Kdysi rodiče říkávali (svým způsobem) "nos domů dobrý známky a budeme tě mít rádi" a za tím vším se skrývalo "a když to tak nebude, budeme tě trestat, nutit ... a trestat a nutit tě, abys byl/a jiný/á." A tak vznikaly první dětské úmluvy obchodu s city.

Nejsem jediná, kdo se rozhodl sdělení takového formátu pustit do světa na zvědomění! A pravda je nyní ta, že se mi podaří až někde jinde, daleko od Čech, vyvážit kosmický tok ze Slunce a jiných galaxií, neboť takto, v dimenzi lidí, vlastnících obchod s city, mě to již přepaluje. Bude to brzy.

Narážím na systém, a dokud tu bude podíl lidí, co táhnou dolů, vždy mě to přinutí dříve nebo později opustit jejich pole působení a najít těch lidí, kteří lépe korespondují a vibrují na bližším základě. No což, jsem. A cítím, jak to musím připravit také pro příchod generace po nás a tady se to láme na těchto pilířích:

1) Lidi, kterých je potřeba stále víc, snad včas takové množství vzroste, lidí ochotných dělat nová rozhodnutí a řešit jinými způsoby věci, lidi, kteří se uvolní a přijmou život a hlavně sebe samých bez potřeby dělat dramata a aféry. Nová generace totiž nemůže dobře a plně fungovat ve světě prosyceném křivými úmysly, intrikami a obchodem s city.

2) Systém již se přirozeně bez nutnosti jej podrobovat rebelii, anarchii, změní, neboť se změnili TI KLÍČOVÍ LIDÉ a každý je tak na správném místě.

3) Protože se změní lidé a změní se systém, takový systém bude sám volně pro-ekologický. Co naplat, pokud někde budou probíhat hnutí odporu? Co naplat, pokud někdo bude vykřikovat, jak moc je potřeba třídit odpady a vymyslet, jak jejich produkci snížit obecně? To jen já teď dělám trochu do budoucna možná zbytečnou prácičku, že Vám to sděluji, přitom nutně musím uvěřit, že jste schopni k tomu sami dojít. Protože přes osvobozený cit a vnitřní kompas srdce to půjde bez nabádání a vyčítání, které od samotné činnosti spíše odrazuje.

Tu jsem takhle měla vizi, jak vypadá moře a jak je zanesené odpadky. A to jsem zrovna stála u kávomatu, že si natočím kafe do plastového kelímku na jedno použití? Přešla mě chuť, přinesla jsem si keramický hrnek na použití opakované :-) a spíš než ten chemický prášek, si udělala kafe mleté, přes konvičku. Protože to byla velká bolest. A nemohla jsem v tom kávomatovém s plastovými kelímky pokračovat. Ale kdyby mi k tomu někdo hodil výčitku někdy dřív, tak tím oddálí mé odhodlání a třeba bych se takto neotevřela jinému přístupu! A zde se dostávám k poslednímu pilíři (jsou dohromady 4)

4) Buďme k sobě i k sobě navzájem laskaví, bezelstní, povídejme si spolu s lehkostí a přímostí, jako děti. Hlavně to chce zanechat zneužívání jménem dobročinných akcí, kde skrze tento krok se citově vydírá a okrádá. Reagujte pouze na podněty příjemné. U nemilého počkejte, až to "narazí" a v pravé chvíli tomu řekněte DOST. Pak je čas odejít. Někdo potřebuje víc času, než dojde k poznání, pochopení. Netahejte si zátěže druhých, to už tu bylo.

A mě přichází spoustu informací od bytostí vyšších dimenzí, bytostí-duchů minulosti, budoucnosti. Sjednocuji. Co sjednotit nelze, propustit a opustit je třeba.

 

Zdroj: https://farhamandala.webnode.cz/news/spolecnost-a-cit-energeticke-nacitani-cerven-2018/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář