Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poznejte svůj potenciál

2. 5. 2013

Jeden z největších strachů, na kterém smrtelní lidští tvorové lpí, je, že jejich osobní identita bude ztracena, když uznají, že jsou součástí a jedno se Vším. Buďte ujištěn, že toto se nikdy nestane. Vy se nestanete menšími, ale většími. Protože jste vytvořeni k Božímu obrazu a podobě, máte nekonečný potenciál.

Žili jsme na mnoha úrovních vyjádření. Byli jsem Světlo v počátku s Bohem a vrátíme se do Světla na konci naší duchovní cesty ze Světla do temnoty a z temnoty zpět do Světla. Pamatujte si, že jste věčné duchovní bytosti, živoucí duše, vytvořené k obrazu a podobě Boha. Proto vaše kompletní vyjádření není uvězněno ve fyzickém těle. Můžete skutečně žít na noha úrovních vědomí. a mnoha vyjádřeních bytí ve stejnou dobu. Mnoho lidí zakoušelo minulé životy ve kterých byli duchovním průvodcem, Vyšším Já, Strážným andělem, nebo další nefyzickou entitou.

Do vašeho Ducha/ Duše je celkově nahromaděno všechno to, co jste zakoušeli a učili se ve všech životech, a to je víc než vědomá znalost tohoto jediného života. Vaše duše je absolutně neomezená a větší než jakékoliv z individuálních vyjádření. můžete žít ve fyzickém těle, vyjádřeni jako lidská bytost a ve stejný čas bude vaše duše v celkovém naladění a jednotě s Bohem.

Ježíš se modlil za své stoupence - ... aby všichni byli jedno jako ty, Otče, ve mně a já v tobě, aby oni byli jedno v nás...Slávu, kterou jsi mi dal, dal jsem jim, aby byli jedno, jako my jsme jedno - Já v nich a ty ve mně, aby byli uvedeni v dokonalost Jednoty.(Jan 17,21-23).

Je mi jasné, že Božím záměrem pro každého z nás je vzpomenout si, že jsme Světlo a poznat sami sebe jako Boha. Každý může tohoto cíle dosáhnout!!! někteří z nás toho mohou dosáhnout v několika životech. Jiní musejí zažívat stovky, tisíc životů předtím, než jsou přesvědčeni, že svět je jejich škola a že jsou zde, aby se učili o Bohu a jejich duchovní spojení, a že zde nejsou jen k žití, vydělávání peněz, založení rodiny a smrti.

Autor článku: Katy Chaloupková

Zdroj: http://www.cestyksobe.cz/poznejte-svuj-potencial-ab2399/

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář