Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hana Sahhu-arah: JSTE V SOULADU SAMI SE SEBOU?

19. 3. 2019

Mnoho lidí hledá své poslání a věří, že až ho najdou, změní celý svůj život. Jak ale má přijít poslání, když neděláme, co chceme, nejednáme podle svého srdce a nejsme plně sami sebou?

Myšlení často přenecháváme druhým lidem, televizi nebo dalším médiím, které nám doporučují, co dělat, jak zdravě jíst,  jak vychovávat děti, i to, co si musíme koupit. Pokud toto máme zpracované, tak pak je tu někdo ještě bližší – rodina.  Ti totiž radí v těchto úkolech nejvíc. I když to může být těžké, neposlouchat naše nejbližší, které opravdu milujeme, musíme si uvědomit svou vlastní vůli, sílu a sebehodnotu. Mít úctu a respekt sám k sobě. Tam to totiž vše začíná. Nikdo nemůže žít váš život za vás.

Pouze my jsme zodpovědni za náš život, naše zdraví a štěstí.

S E B E L Á S K A.

Každý jsme tak jiný. Každý má jiné poslání, jiné cíle, vize. Každému se líbí něco jiného. A to, co platí pro všechny ostatní, zkrátka nemusí platit pro vás. Kolik lidí, tolik různých cest. Ukažte sobě i světu svoji výjimečnost, už nechtějte zapadnout.

Vykročte z těchto omezení ostatními a zamyslete se nad svým životem. Je nyní přesně takový, jaký byste ho chtěli mít? Víte, co chcete? A ať  tyto vize můžou být jakkoliv bláznivé, pokud jsou z vašeho srdce, tak věřte, že jsou správné. Pusťte se omezení, které si sami dáváte, že je něco nereálné nebo že teď na to není ten správný čas, že nemáte kolem sebe správné lidi, dostatek peněz, nemáte čas...stop, stop, stop!

NEMÁM = tvé přání je mi rozkazem. Jste v pocitu, že nemáte a tam i směřujete svoji energii. A za slovem nemám je většinou ještě slovo NECHCI, kde se může v tomto slovu ukrývat i strach. Strach z toho nového, z té síly, která vás čeká, ze zodpovědnosti za svůj život a všechny ty změny, které to přinese a vy nevíte jaké budou. Nový život. Pro co jste se ale jako duše rozhodli? Ptám se vás znovu, jak chcete žít?

Z mého slovníku nyní dávám pryč slova: NEMÁM, MĚL/A BYCH, POKUSÍM SE, NEMŮŽU.

Zato je nyní nahrazuji slovy: MÁM ZÁMER, ŽÁDÁM, CHCI, TVOŘÍM, DĚLÁM, MANIFESTUJI, ZPŮSOBUJI.

A opouštím od strachu být sám sebou. Tento strach nyní odevzdávám - TEĎ!


Vím, že chci být sám sebou, chci plně projevit sám sebe. Ukázat, kdo skutečně jsem, jak tvořím, co si myslím. Už se neskrývám, JSEM.

Tím, že plně příjmeme a projevíme sami sebe, příjmeme všechny části našich Já. Budeme v souladu nejen se sebou, ale i celým Vesmírem, který chce, aby jsme měli vše, co potřebujeme a co nás dělá šťastnými, aby jsme naplnili naši cestu.

Jen čeká na nás, na to až přijmeme svoji sílu, sami sebe a začneme žít své sny a touhy.

A tak se staň.

AUTORKA:  HANA SAHHU-ARAH www.hvezdneduse.cz hanka@hvezdneduse.cz

Zdroj: http://www.priznakytransformace.cz/index.php/transformace/1732-hana-sahhu-ara-jste-v-souladu-sami-se-sebou

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

נערות ליווי

HenryDer23453,18. 6. 2022 10:18

"Nice post. I learn something new and challenging on sites I stumbleupon every day. It's always exciting to read through content from other authors and practice a little something from other websites."
https://caca-israel-escort.gq/news/gioprevenan