Jdi na obsah Jdi na menu
 


Samael: Trocha rad do života

4. 4. 2013

Zdravím, moji drazí.

V poslední době jsem vám poměrně často psala o tom, co se teď mezi námi děje, o těžkém transformačním období, kterým jistě všichni procházíme. Každý více či  méně svým způsobem cítíme, že už nemůžeme žít jako dosud. Každý se setkáváme s jiným druhem starostí, ale často už je to v bodě, kdy jsou ty situace pro nás již neúnosné nebo cítíme, že už pro nás nemají smysl.

Myslím, že tím se nám vesmír a naše vlastní duše snaží dát najevo, že je potřeba změny. A to nejen změny ve 3D tak, jako jsme na to dosud byli zvyklí, ale také změny našeho způsobu myšlení, cítění, obecně vnímání našeho já a životů, které žijeme.

A to je ta změna, kterou předpovídali Mayové.

Zvláštní že?

Čekali jsme katastrofy, příchod mimozemšťanů, přepólovaní Země, smrt, strach, války, konec světa.

Ale neuvědomili jsme si, že je to konec našeho vlastního světa, že je to změna našich vlastních životů.

Takhle fungují životní cykly.

Jsem si naprosto jistá, že většina z vás si to neuvědomuje, ale ve skutečnosti jsme my lidé mnohem většími bytostmi, než 3D svět, který jsme zde stvořili. Je pouze na nás, jak dlouho ho budeme udržovat při životě.

Člověk je 13D kvantová multidimenzinální bytost, která se prolíná s mnoha jinými světy, ve kterých existujeme stejným způsobem, jako existujeme v tomto hmotném světě. Ostatně hmota je jenom stojaté vlnění, zmrzlá forma energetické informace…. nebo chcete-li řady energetických dat, které jsou uloženy ve větší části DNA. V části, kterou vědci pro nedostatek fyzických důkazů označili jako “odpadní”, se skrývá předpis pro existenci tohoto kosmického Bytí. A tím já nemyslím vaše tělo.

Ano, vaše 3D tělo, je biomechanická vlnově frekvenční robotická sekvence, která má ve svém středu, v srdci interdimenzionální časoprostorově nezávislé pouzdro, udržující souhrn vaší duchovní síly, kterou vy představujete.

Ale co víc, moji drazí, větší část DNA vašeho těla slouží jako kvantový rezonátor, jako rádio, které produkuje vaši frekvenci a ukotvuje ji tady na Zemi, je to frekvence vaší duše, zdroj vaší veškeré síly. Vy tu frekvenci vysíláte do okolního vesmíru a ta frekvence je zachytávána časoprotorem té samotné dimenze, která je fyzickým časoprostorem, kosmem, ve kterém žijeme. Tento časoprostor, protože je sám vědomou kvantovou bytostí… konkrétně Archanděl sedmé dimenze přeměňující se na mistrovskou bytost 12- té dimenze, konkrétně Melchizedekovská až Melchiorovská Bytost. Tento časoprostor přebírá od vás vaši vlnovou frekvenci, tzv. píseň vaší duše a ukotvuje ji do sebe.

Touto cestou, moji drazí, zde vznikají VŠECHNY PLANETY, HVĚZDY A GALAXIE!

Není to nic vzdáleného, nepochopitelného, neuchopitelného a vám naprosto cizího.

JSME TO MY SAMI, KDO VYTVÁŘÍME TENTO VESMÍR!!!!

Je velmi důležité, abyste toto věděli, protože když tento vesmír vytváříme, pak jsme za něho také zodpovědni!

PRÁVĚ V TÉTO CHVÍLI MY SAMI VYTVÁŘÍME TUTO VERZI PLANETY ZEMĚ.

Planeta Země je sama MNOHOSVĚTEM.

Existuje ve vlastním mnohovrstevnatém systému Bytí, je to Mnohosvět, jehož my jsme jednou velmi malou součástí, ale velmi důležitou!

Matka Země, jakožto planeta, má svoji vlastní vlnovou frekvenci, se kterou my uzavíráme smlouvu při našem převtělení se tady na Zemi.

Pak po převzetí této vlnové frekvence mezi naše vlastní podle návodu ADAM KADMON, který nám zanechali naši předkové, vytváříme v děloze matky své tělo a vsouváme do něj naši vlastní existenci. Takhle si tvoříme svůj život na Zemi.

Když se narodíme, začneme okamžitě vysílat svůj frekvenční kód do 3D světa v našem okolí. Ten kód kromě jiného také obsahuje čas, prostor, energii planet, slunce, měsíců, hvězd atd. Proto je astrologie tak přesná, proto funguje, protože seřazení planet při našem narození je vlastně jen jinak vyjádřeným otiskem naší duše. A protože je to prvotní otisk hned po našem narození, je také najčistší.

Vlivem našeho okolí a manipulace vnějšího světa s námi v době našeho vyrůstání se totiž naše energie může oslabit, můžou přijít krize, nemoce atd atd. A je velmi těžké vrátit se zpátky k čistotě svého prvotního Já.

Ale to nevadí, protože jsme se sem přišli učit a pomoct Zemi, takže se s tím předem počítá, myslím už předtím, než se tady na Zemi narodíme.

Náš energetický otisk v nás stále existuje, může se pouze zeslabit, ale nikdo ho nemůže dokonale zničit. Je náš vlastní a my se s ním musíme naučit pracovat a obohacovat jej nebo ho používat.

V této době probíhá obohacování energií na Zemi a tím se vyvíjí také naše fyzické DNA.

Je velmi důležité, abyste si uvědomili, že DNA je přesný překlad vaších energií do 3D verze tady na Zemi. Takže když byla v minulosti vaše duše zraněná, když její otisk sám měl zašmodrhaná místa, pak i vy v tomto životě tím zraněním budete trpět a budete se ho snažit vyčistit a vyřešit si, co je ve vaší moci vyřešit.

Tím je vytvořena všechna ta karma tady na Zemi. Země není temná. My jsme ti, kdo tady způsobujeme problémy!

JE VELMI DŮLEŽITÉ SI UVĚDOMIT, ŽE VYTVÁŘÍME TUTO VERZI ZEMĚ V TOMTO PROSTORU A ČASE. A ŽE SI PRÁVĚ TADY MY, NAŠE DUŠE ŘEŠÍME SVOJE PROBLÉMY.

Vesmír a příroda obecně nejsou krutí, nejsou nespravedliví, svět nemůže za naše problémy. Vesmír vždy jen odpovídá přesným požadavkům našeho Já.

TO MY JSME K SOBĚ KRUTÍ.

MY SE SNAŽÍME SAMI SEBE ZNIČIT A ODDĚLIT OD TOHO, ČÍM JSME DOOPRAVDY.

MY SAMI MOJI DRAZÍ.

VESMÍR VŽDY JEN PLNÍ NAŠE VLASTNÍ PŘÁNÍ, USKUTEČŇUJE NAŠE MYŠLENKY, TOUHY, SNY A OČEKÁVÁNÍ.

Ano, náš problém je v našich OČEKÁVÁNÍCH.  My očekáváme, že to tu bude těžké. My očekáváme, že budeme mít problémy. Podvědomě očekáváme, že se ke všemu budeme muset těžce dopracovat. Že pokud nějaká věc je pro nás velmi důležitá, pak ji budeme dosahovat těžce a s námahou.

My OČEKÁVÁME, že si nezasloužíme LÁSKU a ŠTĚSTÍ.

Překvapuje vás to?

My to doopravdy podvědomě děláme. Sami si podvědomě vytváříme svoje problémy, svá dramata, svůj strach i svoje katastrofy.

A pak se se svým podvědomím samozřejmě bojíme pracovat, protože cítíme, že je tam temnota, bojíme se toho. Bojíme se být sami sebou.

Nejdříve se bojíme vlastního strachu a své temnoty.

A pak začneme mít mnohem větší strach ze svého SVĚTLA, ze své  SÍLY!

Z OHROMNÉ SÍLY, KTEROU PŘEDSTAVUJEME!

PROTOŽE TA SÍLA ZNAMENÁ, ŽE MÁME ZODPOVĚDNOST.

ZNAMENÁ, ŽE JSME ANDĚLY, SVĚTLÝMI KRÁSNÝMI BYTOSTMI.

UŽ SE NEMŮŽEME NIMRAT V NESMYSLECH A PŘENECHÁVAT SVOJI ZODPOVĚDNOST ZA SVŮJ ŽIVOT NĚKOMU JINÉMU A PAK NA NĚHO NADÁVAT, ŽE NEDĚLÁ VĚCI, TAK JAK BYCHOM MY CHTĚLI, ABY JE DĚLAL.

Je fuk, jestli jsou to politici, lékaři, učitelé nebo naši manželé, manželky, děti atd.

PŘEVZÍT ZODPOVĚDNOST SÁM ZA SEBE A ŽÍT PLNĚ SVOJE VLASTNÍ JÁ, JE VE SKUTEČNOSTI MNOHEM NAMÁHAVĚJŠÍ, než jen tak sedět a užívat si námahy někoho jiného a pak na něho ještě nadávat.

A V TOM TO JE.

Protože jsme tak obrovskými bytostmi, vyžaduje se po nás jistá duchovní disciplína, vyžaduje se čistota ducha a mysli, citů atd atd.

A TO NENÍ SNADNÉ.

PŘEVZÍT ZODPOVĚDNOST ZA SEBE A SVOJE STVOŘENÍ NENÍ SNADNÉ.

VYŽADUJE TO, ABYSTE SE STALI DOOPRAVDY DOSPĚLOU BYTOSTÍ, SE VŠÍM, CO TO OBSAHUJE.

Dospělost podle mně není o tom, že se začnete rozmnožovat. Každé zvíře se umí rozmnožit, dokonce i měňavky. Znám mnoho lidí, kteří jsou dvakrát starší něž já a kteří se chovají jako děti, kterým radím. Pro vaši představu, můj vlastní otec, kterému je skoro padesát, potřebuje dozor svých dvou dospělých dětí, aby neudělal nějaký průšvih.

Pro mě samotnou převzetí zodpovědnosti za sebe sama znamenalo mimo jiné překonat veškerý prostor a čas. A to se nedělá zrovna snadno. Protože jsem multidimenzionální bytost obsahující mnoho dalších bytostí, nemůžu si dovolit spoustu věcí, které vy považujete za samozřejmost. Každý krok, který udělám špatně, každá zlá myšlenka, každý negativní cit má dalekosáhlé důsledky na všechny moje dříve stvořené bytosti a protože se jedná a biliony bytostí rozesetých po téhle galaxii, nemůžu couvnout. Nemůžu si dovolit dělat chyby.

Celý můj život byl dokonale propočítaný, a když hrozí, že bych si mohla pro změnu začít dělat, co chci, tak odpověď vesmíru bývá: NE!!!

NĚKTEŘÍ LIDÉ PAK MIZÍ Z MÉHO OKOLÍ, KLUCI V MÉM OKOLÍ SI ZÁHADNĚ NAJEDNOU NAJDOU PŘÍTELKYNĚ… VŠICHNI NARÁZ. JÁ KONČÍM NA MÍSTECH, KDE JE MINIMUM LIDÍ A MAXIMUM NUDY, NEBO JSEM NAJEDNOU NEMOCNÁ, PO PŘÍPADĚ ZTRÁCÍM KLÍČE OD DŮLEŽITÝCH MÍST, NELZE SE MI DOVOLAT ATD ATD.

Nehledě na to, že moji bližní mají nepřekonatelný dojem, že zvládnu všechno. Dokonce mají takový dojem i ti, kteří nežijí na Zemi. Takže prohlášení jako: “Nebudu načítat nové energie, protože teď mám hodně práce ve škole a potřebuju si ohlídat vlastní zadek.”  Se rozhodně nesetkává s potěšeným souhlasem. Nehledě na to, že občas musím dělat věci, které evidentně nejsou z tohoto prostoru a času a u kterých nevím, co dělám, ani jestli to vůbec dokážu udělat do té doby, dokud to není hotové. Kromě toho je většina mých energií vázána na jiné prostory a časy, takže jednak mám problém s tím, abych neublížila Zemi tím, že bych je dopravila sem předčasně. A jednak potom mám ve svým vlastním životě problém, že mi chybí. Když ty energie držím někdesi v 6D na Andromédském okruhu Galaxie, no tak to je potom jasný, že mi chybí a tahle část mého života, kterou to zrovna znázorňuje stojí za prt.

A to se mi doopravdy stalo, nekecám nesmysly.

Další věc, kterou obsahuje naše DNA je potom fakt, že ČÁST Z NĚHO NEMUSÍ BÝT LIDSKÁ.

Protože se jedná o interferenční obrazec, který se nemusí projevit ve vašem 3D těle, ale jiným  způsobem, tak nemusí být lidská. Ostatně jestliže vaše DNA vytváří rezonanční vzorec pro přírodu na Zemi, potažmo na jiných planetách, tak je vám jasné, že spousta z toho DNA je přinejmenším zvířecí, ale také třeba krystalická nebo rostlinná. Ona funguje jako vysílač, který podporuje přírodu na Zemi, její vznik, rozvoj, úrodu, déšť, teplo, sucho atd. atd.

UVĚDOMUJETE SI, ŽE ZA ROZSÁHLÝ VZNIK RAKOVINOVÝCH NÁDORŮ MŮŽE NAŠE PŘÍŠERNÉ ZACHÁZENÍ S PŘÍRODOU?!

ANO, MŮŽE.

MY JSME SOUČÁSTÍ ZEMĚ,TAK JAKO JE ZEMĚ ČÁSTÍ Z NÁS.

HLEDÁME LÉK NA RAKOVINU, NA AIDS, NA ALZHEIMERA A SPOUSTU JINÝCH NEVYLÉČITELNÝCH NEMOCÍ. NEUVĚDOMUJEME SI, ŽE TOU PŘÍČINOU I LÉKEM JSME MY SAMI.

NÁŠ PROBLÉM NENÍ V TOM, ŽE NEROZUMÍME VESMÍRU, MY NEROZUMÍME PŘEDEVŠÍM SAMI SOBĚ!

TOMU, KÝM JSME.

TOMU, PROČ A JAK EXISTUJEME.

ROZŘEZALI JSME SVÉ TĚLO, ZVÁŽILI A ZMĚŘILI JEHO ORGÁNY V DOMNĚNÍ, ŽE TÍM POROZUMÍME SAMI SOBĚ…

V DOMNĚNÍ, ŽE TÍM ZAPLNÍME TU TEMNOU DÍRU STRACHU A OSAMĚLOSTI, KTERÁ NÁS TÍŽÍ.

NEUVĚDOMILI JSME SI, ŽE SI TU DÍRU TVOŘÍME SAMI.

ŽE JSME SE ODDĚLILI OD TOHO, KÝM JSME.

OD BOHA, KTERÝ JE V NAŠEM SRDCI.

PROTOŽE BŮH DOOPRAVDY PŘEBÝVÁ V LIDSKÉM SRDCI!!!

BŮH NENÍ V CHRÁMECH.

BŮH NENÍ VE SVATÝCH KNIHÁCH.

BŮH NENÍ VZDÁLENÝ POJEM NA KONCI VESMÍRU.

 

BŮH JE VŠECHNO CO JE A EXISTUJE.

PROTOŽE BOHEM JSME MY SAMI!!!

 

POKUD CHCETE RECEPT NA SVOJE TRÁPENÍ, POSTAVTE SE KAŽDÝ DEN PŘED ZRCADLO, PODÍVEJTE SE DO SVÝCH OČÍ A ŘEKNĚTE:

JSEM BŮH.

 

PŘIJMĚTE TUTO MYŠLENKU, PROTOŽE JE TO TAK.

VY JSTE BOHEM SVÉHO VLASTNÍHO BYTÍ.

VY A NIKDO JINÝ.

PŘIJMĚTE SAMI SEBE TAKOVÍ, JAKÝMI JSTE. SVOJI ZODPOVĚDNOST, SVŮJ STRACH, SVÉ POCHYBY.

TO VŠECHNO JE V POŘÁDKU, PROTOŽE JE TO TAKOVÉ, JAKÉ JE.

JSTE TO VY SAMI.

 

Mějte se krásně!!!

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pozdrav od srdce-vysílání

Metatronova,16. 1. 2016 14:31

Tvé informace- je SLAST je číst a nasávat :) Krom prázdna, úplného ticha, které přitahuji, na tomto rezonuji. Faktem je, že v meditacích se mi zobrazuje též část Tvých energií a signálů (a samozřejmě nejen Tvých). V celé kráse říkající jak úžasně vše propojeno se vším.

...do života

Riama,4. 4. 2013 21:50

Krásné, srozumitelné a lidské. Díky. S láskou sdílím.

Super

Ezendiel,4. 4. 2013 13:27

Prekrásne ,vrúcná vďaka Ti