Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pravda v nás

Příspěvky

Každou energii je třeba vyjádřit

25. 8. 2016

| Komentářů: 0

| Rubrika: Pravda v nás

Ve vesmíru jsou obsaženy jisté základní archetypy nebo vzorce. My jedinci v sobě neseme potenciálně všechny tyto  archetypy. Zpravidla některé rozvíjíme – ty, s nimiž se ztotožňujeme a které vyjadřujeme ve svém životě. Na druhou stranu jiné energie jsou u nás potlačené nebo nedostatečně vyvinuté. Neustále však hledají způsob, jak se projevit. K tomu, abychom dosáhli rovnováhy a celistvosti, se musíme postupně ve svém životě učit vyjadřovat všechny tyto energie. Pokud tak nečiníme, stává se naprosto běžně, že nějaká nám hodně blízká osoba brzo začne vyjadřovat  právě ty energie, které jsme my sami potlačili, které u sebe nechceme vidět a které nechceme žít.

 

Marie Magdalena: Prostota lásky

19. 11. 2015

| Komentářů: 0

| Rubrika: Pravda v nás

Poselství Marie Magdaleny přijala Natalie Glasson, 11.9. 2015         
 
Protože se láska stává klíčovým smyslem v tomto období vzestupu na Zemi, je výborné dopřát si chvíli a dýchat, abychom prozkoumali a obeznámili se s energií lásky.
 

Dvoupaprsek a Dvojplamen

5. 5. 2014

| Komentářů: 0

| Rubrika: Pravda v nás

Přichází doba, kdy mnozí z nás jdou do konečných fází naší dlouhé, předlouhé duchovní pouti a je nám umožněno setkat se se svým dvouplamenem…

Mocná Agapé volá je zpět, oni reagují na její hlas a probouzejí se. Hledají cestu k sobě, k druhému a naplňují pouto, které je celá tisíciletí posvátně spojovalo. Nesou energii Nové země, rodí děti Nové země a vibračně pozvedají naší planetu. A jejich úkol? Jsou! Jen tím že se setkají, spojí, konají, je jejich síla zažehnuta, velká síla, rovna přílivu. Zažehávají svůj plamen života, zapalují posvátnou jiskru života v sobě a září…

 

Bohyně Tamara: Probuzení srdeční čakry Bohyně Země

2. 4. 2014

| Komentářů: 0

| Rubrika: Pravda v nás

Poselství Bohyně Tamara přijala Natalie Glasson  19-03-14    

Zdravím vás, milovaní, ctím a respektuji božskou podstatu a světlo ve vašem bytí. Díky lásce, světlu a vědomí si udržujeme důvěrnou blízkost a samu podstatu našeho bytí, která nám umožňuje rozpoznat totéž v sobě navzájem. Jsem Bohyně Tamara, znovu se k vám vracím, abych vám přinesla nové zprávy o probuzení Bohyně v nitru Země i ve vašem nitru. Na vnitřních rovinách probíhají oslavy jako hlavní známka procesu vzestupu, který se projevuje významným posunem ve vibracích Země. Vibrace Bohyně se nyní na Zemi projevuje skutečně ve velké míře, ale co je důležitější, probíhá vtělování Bohyně.   

 

Vztah dvojplamenů

5. 3. 2014

| Komentářů: 0

| Rubrika: Pravda v nás

O konceptu dvojplamenů toho bylo napsáno hodně a koluje mnoho názorů a přesvědčení. Zdá se, že zájem o toto téma roste tím víc, čím víc se projevuje v realitě. Muži a ženy z celého světa se ocitají v situacích, kdy potkají své dvojče a nic už pak není jako dřív. Ale co je to vlastně dvojplamen?

 

ARCHETYP VELKÉ MATKY

5. 3. 2014

| Komentářů: 0

| Rubrika: Pravda v nás

Velká Matka představuje vzácný archetyp, jenž dnes neznáme v jeho prapůvodní, celistvé, čisté a – řekněme si to na rovinu – v jakékoli epoše velice žádoucí podobě se vším svým nedozírným množstvím aspektů. Případně ho ve svých životech neumíme prosadit a aplikovat. Patří k němu kosmické a nadpřirozené řády, ale také svět zvířat stejně, jako cyklický svět vegetace a záhad úrodnosti země, která mění smrt v život. Tento archetyp je Cestou a Řádem přírody, základním principem, jenž řídí chod života. Nemůžeme ho zařadit k těm, jejichž pokleslejší napodobeninou a imitací jsou předměty našeho světa. Je spíše ze skupiny archetypů symbolizujících střed světa – archetypem Velké Matky. Některé jeho polohy, úrovně a dílčí části jsou nám ještě i v naší uspěchané současnosti důvěrně blízké. 

 

SRDCE BIJE

10. 2. 2014

| Komentářů: 0

| Rubrika: Pravda v nás

Srdce bije, a to je známkou toho že dýcháte, že každý nádech přináší do vašich srdcí novou zprávu o životě.

Dech je důležitou součástí Vašich životů, s každým nádechem přinášíte informace do svého krevního řečiště, kde se ukládají, tvoří řetězce. Tělo vyhodnocuje svým způsobem vše, co mu předkládáte, co proudí jeho spory, kanály a kanálky. Každá nádech, každá myšlenka je informací pro endokrinní systém.

 

Co dělat: Na těchto stránkách můžete najít odpověď

9. 1. 2014

| Komentářů: 0

| Rubrika: Pravda v nás

,,Proč se neplní naše přání?“

Zákon přitažlivosti - to je co miliony lidí na zemi využívá nyní k tomu, aby do svého života přitáhli to, po čem touží, od peněz až po zdraví. Prolétly světem knihy a filmy jako TAJEMSTVÍ aj., které nám říká: ,,je to tak jednoduché, jenom tvořte, vyšlete myšlenku“. Proč se to, ale tolika lidem vlastně ,,nedaří“? Ono se ,,to“ daří, protože naše myšlenka má opravdu sílu tvořit. Pokud, ale máte pocit, že ne, odpověď jak to vlastně je najdete níže.-Ap.
 

Zkouška Duše na naší osobní cestě

19. 12. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: Pravda v nás

Každý máme svoji osobní cestu, svůj Osobní příběh, který jsme zrozením na svět přišli naplnit. Dříve či později každý z nás zachytí „volání Duše“, která nás vede naším životem vstříc našemu Osobnímu příběhu. Dříve či později se v našem životě objeví různá znamení, souhry okolností a zdánlivé „náhody“, které nás vedou k naplnění našeho vlastního osudu. Pokud jsme pozorní a vnímaví, znamení a události nás vedou k naplnění našeho Osobního příběhu. To je hlavní důvod, proč jsme přišli na tento svět. Naplnění našeho Osobního příběhu dává našemu životu smysl. Aneb jak praví moudrý stařec v knize Alchymista od Paula Coelho: „Ať jsi kdokoli a děláš cokoli, když něco doopravdy chceš, je to proto, že se toto přání zrodilo v duši Vesmíru. Je to tvé poslání na Zemi. Splnit svůj Osobní příběh je jedinou povinností člověka.“

 

Jednorožec Ika: Odhalující se tajemství Stvořitele

5. 12. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: Pravda v nás

Poselství Jednorožce Ika přijala Natalie Glasson – 13-11-13

S láskou Království Jednorožců a s Duchem Labutí, rozšiřuji k vám své vědomí a objímám vás, abych vás podpořil na vaší duchovní cestě. Tolik se toho ve vás děje, jako když se probouzí tisíce světelných cestiček, které uskutečňují ohromné posuny ve vašem vidění a posuny vědomí z jedné reality do druhé. Dovolte mi s vámi sdílet svou lásku, nechte se jí obklopit a dovolte každé z těchto cestiček zlehounka vzniknout. Celé vaše tělo i bytost se probouzí, můžete si představit, že vaše celé bytí přechází z lidské existence do existence Jednorožce, to jen dokazuje jak velké a skutečně zásadní posuny momentálně děláte. Jste stále na začátku, ale už teď si uvědomujete změny.