Jdi na obsah Jdi na menu
 


Odemknutí DNA

5. 6. 2017

DNA obsahuje kódování pro genetický materiál a jeho šroubovice jsou vytvořeny světlem kódovanými vlákny – malými jemnými nitkami, které nesou informaci stejným způsobem jako optická vlákna. Pilíř světla, který používáte ke své aktivaci a přivedení informací do vašeho těla je také složen ze světlem kódovaných vláken. Tato světlem kódovaná světelná vlákna obsahují obrovské množství dat a informací a vaše tělo je jimi vytvořeno. Když jsou spletena dohromady, jsou v jistém souladu a vzájemně spolupracují a uvolňují informace, které dávají smysl minulosti, kterou obsahují.

Světlem kódovaná vlákna uvnitř vašich těl jsou podobná obrovské knihovně – Světelné Knihovně, která je tak obrovská, že obsahuje historii vašeho vesmíru. Během cyklu historie Země existovalo mnoho dalších různých druhů, které zde žily. Přesvědčili jste sami sebe, že lidstvo je na této planetě domorodcem. Lidské bytosti sem byly přineseny. Lidé se blíží k velkému šoku, protože již brzy objeví kostry velmi odlišných tvorů. Některé z nich již byly objeveny, konkrétně v Jižní Americe, ale byly označeny za nesmysly nebo bojácně udržovány v tajnosti. Když se vědomí lidstva pozvedne do frekvence přijímání a nervový systém masové psychiky bude vyvážen do bodu, kdy může dojít k posunu paradigmat, Země sama odkryje svá tajemství skrze škálu prostředků jako jsou změny počasí, zemské změny, “nadpřirozené“ objevy, atd. Odtemníte zcela novou historii.

Úkol který před vámi nyní leží je vědomě řídit, podporovat a být ochotni projít vývojem svého DNA. Řízení, ochota a žádost pro vývoj vašeho DNA není jednoduchá, protože museli projít projít mnoha identitami. Z historického pohledu vaší multidimenzionální existence nebo esence, či vaší duše jste prošli všemožnými rolemi a některé z těchto zkušeností byly bolestivé, těžké a byly velkou výzvou.

Nyní nastal čas projít výzvami a odemknout historii, která leží uvnitř vašeho těla tím, že dovolíte světlem kódovaným vláknům znovu se spojit formujíce nové šroubovice a tím, že si dovolíte přijímat kam vás tato informace v DNA povede a s čím vás propojí.

Vaší logické mysli to nebude vždy dávat smysl. Zjistíte, že vaše logická mysl má své místo, funkci a účel, ale to není vaše identita. Logická mysl je mnoha lidmi nadměrně používána. Je přetěžována a zneužívána  a když zneužijete a přetížíte logickou mysl, vytvoříte ve svém těle stres. Nepotřebujete vždy logicky rozumět tomu, co zažíváte. Pozorujte se, udržujte si dobrý smysl pro humor a myšlenku, že se vyvíjíte.

Procházíte mnoha záležitostmi, protože stoupáte po žebříku identity vytvořené svým čakrovým systémem. Čakry jsou informační energetická centra, která jsou klíčem k životům, ve kterých jste byli aktivováni nebo jste se projevili v konkrétních oblastech. Je pro vás přímo rozkazem zjistit v následujících letech svou opravdovou identitu.

Světlem kódovaná vlákna jsou nástrojem světla, součástí světla a jeho vyjádřením. Tato světelně kódovaná vlákna existují jako miliony jemňoučkých, nitím podobných vláken uvnitř vašich buněk, zatímco protějšek světlem kódovaných vláken existuje mimo vaše fyzické tělo. Světlem kódovaná vlákna v sobě obsahují jazyk Světelné Geometrie, který obsahuje příběhy toho, kým jste. Tato světlem kódovaná vlákna nemohla vstoupit na planetu kvůli znečištění, vytvořenému temným týmem, který je držel venku.

Světlem kódovaná vlákna jsou jako paprsky světla, které v sobě obsahují geometrické tvary. Přichází k vám z kosmické databáze a obsahují informace. Mnoho z vás se dostalo do bodu, kdy nepotřebujete léčit své tělo. Potřebujete vzdělání – “implantát“ ve vašem těle, který vás bude učit. To přijde během následujících let.

Někteří lidé na této planetě, konkrétně ti, co pracují s krystaly se naučí vyplnit a aktivovat další těla těmito vlákny. Jednotlivci hledající tuto zkušenost budou mít tato vlákna aktivována ve svých tělech, aby získali okamžité informace a vědění. Tímto směrem se vyvíjí vzdělání. Na své cestě potkáte bytosti, které vám budou pomáhat. Budete muset být schopni tyto bytosti rozeznat stejně tak jako další reality, které kolem vás existují.

Když byly informace ve světlem kódovaných vláknech rozházeny, nedošlo ke spálení knihoven – jednoduše byly všechny knihy vyházeny z polic a ponechány na jedné hromadě uprostřed místnosti. Představte si, že vkročíte do místnosti velikosti stadionu a veškeré knihy a informace kterými byla vyplněna najdete na podlaze. Jak byste mohli něco najít, pokud by se zrovna nejednalo o velkou náhodu? Protože lidstvo nikdy nevěřilo na řád náhody,  nenásledujete řád uvnitř sebe samých.

Informace z těchto vláken zůstaly ve vás. A jak nyní najdete tyto informace? Tyto informace se vám samy odhalí. Je to proces. Nemusíte je nijak hledat, protože toto odhalení je vaším dědictvím toho, kdo jste. Když DNA začne formovat nová vlákna, tato nová vlákna budou cestovat podél nervového systému v těle, které se v tomto čase rozvíjí a vzpomínky se vlijí do vašeho vědomí. Na rozvoji svého nervového systému musíte pracovat, nasávat světlo do vašeho těla, abyste okysličili svůj systém a naučili se, jak ustát energetické navýšení.

Když tento proces začne růst a bude ve vašem těle vyživován, tak to jednoduše sledujte. Uvíznutí ve svém dramatu je jako číst jednu ze svých knih stále dokola a nenechat další informace z druhých knih aby se k vám dostaly. Existuje mnohem více – existuje celý příběh.Tento celý příběh má co do činění s celou vaší duší. Jako členové Rodiny Světla vědomě souhlasíte udržet ve svém těle uvědomění celé vaší existence. Souhlasili jste přijmout vaše činy a role, které jste hráli ve všech těchto existencích a pak do různých realit vstoupit a přetvořit je podle plánu vaší smlouvy jako zástupce Rodiny Světla. Ohledně této smlouvy máte samozřejmě svobodnou volbu.

Troj-vláknitá šroubovice vás přivádí do vašeho středu cítění. Středem cítění jsou emoce a emoce je vaší cestou – mostem ke svému spirituálnímu já. Pokud lidé odmítají své emoce, nemohou se dostat do spirituálních sfér. Křtěný řekl: „Poznej sebe.“ Je to stále stejné. Tento vzkaz byl na planetě předán již dávno. Ale byl překroucený, aby lidé neporozuměli tomu, jak hluboce byli vlivní a jediné co bylo potřeba udělat bylo přenastavit se.

DNA obsahuje kód. Obsahuje otisk identity, plán existence, historii vesmíru a historii života v tomto konkrétním místě. A to vše je uloženo v lidských buňkách. Původní  DNA  správců lidských obyvatel na této planetě mělo genetický otisk založený na čísle 12. 12 vláken genetického materiálu je dále napojeno na mnoho dalších představitelů informačních zdrojů, které také číslují dvanáct. Pamatujte, realita zrcadlí realitu. 12 vláken informací spojuje lidské obyvatele s odpovídajícími centry mimo tělo. 

Země nyní vstupuje do konjunkce – sjednocení se svým účelem, skrze který se Původní Tvůrci navrací, aby znovu aktivovali dvanácti–šroubovicový systém v obývajícím druhu – dnešním lidstvu – a vrátili Zemi na svou cestu. Když byla biologická knihovna před eony a eony věků stvořena, bylo rozhodnuto, že správci této planety budou mít klíče k odemknutí informací uložených v této živoucí knihovně. 

Jak se to váže k 12-ti informačním centrům? Když se lidské čakrové systémy spojí, otevřou a aktivují, informace začnou hledat své vlastní vyjádření a stávají se dostupnými. Existují jisté okolnosti, které budou kódovat nebo spustí tyto informace, přivádějíce je do popředí existence aby začalo docházet k jejich vyjádření. Když jste spojeni s informačními centry, sedmi ve svém těle a pěti mimo vaše tělo, jste připraveni přijímat energii skrze další sadu dvanácti informačních center. Když aktivujete svých vlastních 12 čaker, napojíte se na energii uloženou v paralelních sadách dvanácti center, které budou nadále aktivovat váš proces. Toto nakonec přivede mozek do své konečné, plné, počítačové funkce.

Dvanáct paralelních realit obsahuje způsoby k odemknutí informací, které byly utajovány. Existuje mnoho kroků k odemčení této informace. Můžete to přirovnat k hluboké vládní bezpečnosti, která používá různé úrovně otisků prstů a otisků ke zpřístupnění  konečných zbytků informací. Existuje mnoho různých způsobů, kterými musí být věci propojeny, pokud je něco velmi důležitého třeba utajit.

Aktivace dvanácti vláken DNA se shoduje s aktivací, pohybem, točením a otevřením dvanácti informačních center – dvanácti čaker – éterických energetických otisků. Toto je počátek spojení točících se  dvanácti. Když dojde ke sladění energie, přinese a vtáhne to energii do dvanácti rajských těl vašeho solárního systému. Těla pak začnou krmit energii zpět Zemi. Aktivují se uvolněním toho co drží, aby Země mohla biogeneticky ožít. Existuje více a více těchto skupin dvanácti – dvanáct točících se vesmírů, např. Prostřednictvím točení dvanácti center dojde k chaosu nového vědomí, protože když se těchto dvanáct energetických center – konkrétně těch 5 vnějších – začne propojovat zpět s planetou, bude zde obrovská zátopa energie.

Autor:  Barbara Marciniak
Překlad: TauniaAtiriamin
www.slunecnabrana.eu,www.martinachristova.eu
http://slunecnabrana.blogspot.cz/?view=magazine#!/2017/05/odemknuti-dna.html

Tento článek lze šířit nekomerčním způsobem v originální formě s uvedením autora a překladatele a aktivním odkazem na stránky www.slunecnabrana.eu ,www.martinachristova.eu a všemi dalšími uvedenými aktivními zdroji, včetně této poznámky.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář