Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak poznat pravdivé spirituální informace v moři internetu?

7. 4. 2012

Ilumauir; 07.12.2011

Po internetu se šíří texty lidí, kteří se vydávají za mistry či učitele, za kanály komunikace se spirituálními bytostmi, za posly nesoucí proroctví. Tuším, že jejich pravdy, moudrosti či osvícení jsou pochybné, ale mají davy následovníků, obdivovatelů a vzývatelů. Často, když ke mně jejich texty dorazí, sdílím své nepříjemné pocity, které z nich mám. Nic víc a nic míň dělat nemohu, rozhodně nebudu agitovat, aby lidi toho člověka neposlouchali, protože říká fantazie a kraviny, jeho spojení s Bohem je nulové či přímo nestydatě lže, protože bych dělal to, co často ve svých textech dělají oni.

Každé sdělení ze spirituálního světa má takzvané pečetě pravosti, podle kterých se pozná, jak hodně je propojeno se Zdrojem. Takže když někdo prohlásí, že jeho poselství pochází ze spirituálního zdroje (channeling, proroctví, vzkaz od Ježíše, od andělů, od mimozemšťanů), lze poznat, jak hodně s tímto poselstvím bylo manipulováno nebo jak čistě člověk toto poselství předal.

Obecně řečeno informace ze Zdroje jsou plné lásky, soucitu, nadhledu i humoru, nikdy nevzbuzují strach, ale vždy dodávají odvahu, dávají rozhled či vhled do situace. I drsné pravdy dokážou sdělit tak, že je lidé akceptují a přitom je nevystraší. Ty informace jsou vždy osobní a specifické, zaměřují se na situaci příjemce, na jeho proměnu či transformaci, na jeho sebepoznání, nikdy se nezabývají vyvracením cizích názorů, nikdy nevyvolávají strach z druhých lidí nebo z Boha. A jsou takříkajíc samonosná, nepotřebují nepřítele nebo protinázor, aby byly konzistentní. Tohle vše i mnoho dalšího tvoří pečetě pravosti.

Právě takové informace proudí ze Zdroje, ale my lidé je většinou nedokážeme předat v čisté podobě a zkreslíme je a pečetě se setřou. Je to přirozené, vyplývá to už ze struktury našeho jazyka, pak z kultury, ze vzdělání a taky ze záměrů, se kterými ty informace sdílíme.  Pokud jsou naše záměry přímé a čisté, setření pečetí je slabé, čím křivější záměry člověk má, tím víc s poselstvím manipuluje, vkládá do něj vlastní myšlenky a vlastní pomůcky a tím víc se pečetě stírají. Taková poselství už obsahují strach, straší trestem, vyvolávají obavy z druhých lidí, událostí, datumů i z Boha, skrytě hrozí zatracením, pak nabízejí spásu a tím manipulují s lidmi. Často to lidé dělají z dobrých úmyslů, kterými je ovšem dlážděná cesta do pekla. Ale pak jsou ti, co to dělají úmyslně se záměrem získat moc, aby mohli něco změnit - to už je magie, i mágové se ovšem zaštiťují vznešenými úmysly, ale veškerá bílá magie se lehko může proměnit ve svou černou sestru, takže v nich moc velký rozdíl není.

Text plný černé magie a manipulace je takový, který vyvolává strach v lidech, strach z druhých, který odvádí pozornost od sebe sama k událostem velkého světa, ve kterých je mág zainteresován a které chce změnit. Mág se snaží koncentrovat pozornost svých oveček na své záležitosti a využít jejich energii ke svým záměrům, často samozřejmě s bohumilými řečmi, ale tohle nefunguje.

Všichni máme schopnost rozpoznat čistotu informací. Cítíme, jak s námi informace souzní, jestli jsou pečetě neporušené a jestli jim tedy můžeme věřit. Pravost se tedy nepozná rozumem či logikou, ale srdcem. Ale funguje to jen tehdy, když svému srdci věříme a známe pocity, které jím proudí.

Zdroj: http://novazeme.webnode.cz/news/jak-poznat-pravdive-spiritualni-informace-v-mori-internetu-/
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Přečist

Michael,8. 4. 2012 6:05

Jin jang - vyvaženost...bila magie a černa magie-spolupracuji spolu tak jako světlo ktere ma svuj stin...

Přečist

Michael,8. 4. 2012 5:52

A Magove jsou tady proto aby pozvedli vyšši uroveň tvorby jsou z jinych světu...Uměji dokonce letat,taky se teleportovat ale to si oni nechavaji pro sebe...Poněvadž Buh ovlada všechny když se mu zachce,jinak nas necha ať si hrajeme podle sveho...

Přečist

Michael,8. 4. 2012 5:46

Aha takže ťuťu ňuňu a z děti(lide na Zemi) se stanou rozmazlenci...Jedině tvrdou Boži rukou jak je psano v Koranu se da situace na Zemi vyřešit...Svuj strach musite transformovat v odvahu a tim strach zanikne.