Jdi na obsah Jdi na menu
 


Samael: Mám chuť vám něco napsat

10. 8. 2011

Zdravím vás.

Zrovna včera, když jsem četla vaše komentáře k mému poslednímu příspěvku, uvědomila jsem si, že ani není tak důležité, psát úžasně přemoudřelé texty, jako sdílet s vámi energii, kterou v sobě nesu, tu trochu zkušeností s transformací a tak nějak to, co mě napadne.

Takže co transformace a nový časový cyklus, který se k nám blíží.... Protože to, co končí v roce 2012, není příroda zeměkoule, ale realitní rozhraní starého času.

No a co je realitní rozhraní... Něco, co normálními slovy asi jen tak nevysvětlím. V podstatě když píšete nějakou knihu, nebo vymýšlíte nějaký scénář k filmu, tak tvoříte čas toho nějakého příběhu, že jo. A v podstatě právě taková ta základní fakta, jako třeba místo a doba, v které se odehrává ten děj, je realitním rozhraním, které vám určuje, co všechno je v daném filmu nebo knize možné.

Takže v podstatě s rokem 2012 končí stará doba, kdy bylo možné jen určité množství věcí, jako že lidé mohli postavit létací stroje a létat s nimi, ale nemohli létat sami a začíná nová doba, kdy bude možné uskutečňovat zase jiné věci.

V podstatě tím, že obýváme 3D časovou realitu, je rozhraní našich možností velmi malé. Ano, jsou i lidé, kteří umí léčit a čarovat atd., ale v podstatě to jsou jen zvláštní lidé, kteří žijí téměř vždy stranou hlavního proudu civilizace a jakoby mají svoji vlastní realitu posunutou jinam vůči té normální. Čímž nechci říct, že jsou to nějací cvoci, jen jsou jejich životní příběhy o něčem jiném.

Když se nám v 2013 otevřou brány do nového času, nemyslím, že to bude znamenat, že hned všichni se změníme ve světlo a odejdeme kamsi ze Země. Ne, jednoduše to bude znamenat, že budeme mít možnost změnit naši civilizaci tak, aby odpovídala vyspělým civilizacím z 5D časoprostoru, který také existuje všude kolem nás, ale je zatím nezrealizován Tady a Teď v naší civilizaci.

Otázkou zůstává, co všechno budeme moci udělat, abychom se na naší cestě propracovali k realitě 5D, do které jako civilizace zamíříme. Ta práce s vyzvednutím se do 5D je samozřejmě na nás.

Ano, myslím si, že už brzy vyjdou na světlo kontakty jednotlivých velkých vlád s mimozemšťany. Takže v podstatě k nám přijdou jiní lidé z jiných světů s jiným pohledem na vesmír a my je budeme pravděpodobně moci navštívit také. Ovšem, kdy přestě se tyto věci začnou dít, to záleží na míře osvícení nás všech. Jisté je, že to bude brzy po roce 2012, protože v tom roce končí atributy staré doby a začíná nová doba, ve které se odehrají právě ty nejkritičtější události, které nás raketovou rychlostí posunou jako civilizaci dál do budoucnosti.

Jistě i po 2012 tu budou lidé, kteří si budou žít v 3D prostoru, ale už to nebude tak, že k takovému životu budeme vedeni všichni samotným časovým kontinuem, ve kterém se nachází Země. Ti, kteří budou chtít obývat vyšší realitu a mít více schopností a možností k vlastnímu vývoji, se tam dopracovávají pomaličku už teď a budou na svém vzestupu pracovat i nadále s tím, že už po roce 2013 budou mít možnost do této reality přímo i se svým fyzickým tělem vstoupit. Ovšem, zda to skutečně dokážou, to už je na každém z lidí zvlášť.

Proto jsme tady, abychom se učili, pracovali na sobě v dosažení vyšších sfér a abychom pomáhali i ostatním v jejich vlastním učení se.

Dala bych tomu ještě tak pět, deset let a uvidíte, že svět se radikálně mění. Ostatně, když já jsem byla ještě malá, neměli jsme počítač, ani internet a o mobilu jsme ani nevěděli, že existuje. Dneska si děti pravděpodobně ani neumí představit svět bez mobilních telefonů a bez internetu.

Vskutku, doba, která je před námi, je světlá, ale ještě přijde několik málo temných chvil, kterými si budeme muset každý projít, abychom završili své učení se zde, ve třetí dimenzi. Ale samozřejmě všechno, co jednou přijde, jednou také odejde. Tak funguje život a není nutné se teď začít stresovat tím, že něco jednou možná bude.

Důležité je to, co je právě tady a teď a to, že to bude jednou lepší a lepší. Tak se na tu lepší budoucnost můžeme těšit. Pomalu se propracováváme i k ní.

Mějte se krásně. :-)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

28 10 2011

Karel,10. 8. 2011 17:33

Ahoj Sam... :))), promiň, že Ti do toho skáču, ale "reálný čas" končí 28 10 2011, kdy se naplní asi 3 nebo 4 zemské cykly, mám to někde uložené v meilu a do 21 12 2012 bude probíhat příprava na vstup do multidimenzionality, tedy světelného lidství.V lásce Karel

Re: 28 10 2011

Samael,11. 8. 2011 10:42

Takhle, v podstatě máš pravdu. Reálný čas skutečně končí o něco málo dříve než je konec 2012 a pak bude jakoby doba stojícího času, kdy lidé budou mít největší šanci na vzestup. Ale myslím si, že uvádět přesné datumy, je zavádějící, protože to přecejen závisí na individualitě každého z nás. Jsem si téměř jistá, že tu budou lidé, u nichž bude stará doba dojíždět ještě v roce 2013. Silně pochybuji o tom, že by to bylo jako : Dum a tedka je tolikátýho a tolikátýho a je konec světa. To mi přijde dost přehnaný.
Ale díky za komentář, aspoň jsme mohli jednu další věc ujasnit. Měj se zatím krásně. Čus.

Re: Re: 28 10 2011

Karel,11. 8. 2011 17:08

Tady je odkaz k této tématice a je to docela zajímavé, lepší než co jsem sepsal já, takže to přikládám....

http://leva-net.webnode.cz/products/male-povidani-k-nekterym-sdelenim-od-gk-perem-js-o-predpokladanych-udalostech-pro-roky-2011-2013/ originál GK - „Důležité poselství George Kavassilase pro nadcházející čas (2011-2012)“ se dá najít na netu.

Cituji z obsahu... Protože jak mi bylo před časem vnitřní cestou řečeno :"...v mém Vesmíru není síly, která by byla mocnější než je Láska..".


A jinak mohu jen potvrdit, že se s Tebou stala změna.Z Tvých slov vyzařuje již jiná energie a já se omlouvám za nepříliš vhodně zformulovaná slova v jednom svém meilu, když jsi byla doma... :)) V lásce Karel